Maminka.czNeplodnost a IVF

Vše, co jste chtěla vědět o mateřství

Reklama 3.  6.  2015
Vše, co jste chtěla vědět o mateřství
Nejen nastávající maminky, ale všechny ženy, které plánují miminko, by měly mít dostatek informací o početí, průběhu těhotenství, o samotném porodu i péči o miminko. Nesbírejte neověřené informace po internetových fórech ani nedejte na pochybné fámy. Víme, kde seženete exkluzivní a odborné informace na míru českým maminkám!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Průvodce českým mateřstvím

Spousta dostupných informací, která se k vám dostává, pochází z odlišných prostředí a česká realita je často zcela jiná. Proto MUDr. Bc. Taťána Hanáková – česká gynekoložka – vydala již druhé vydání exkluzivní publikace pod titulem Velká česká kniha o matce a dítěti.

A v čem je tento průvodce mateřstvím tak unikátní? Vychází pouze z českého prostředí, je doplněna dokumentárními fotografiemi přímo z porodních sálů, novorozeneckého oddělení, obsahuje nákresy, fotografie i ultrazvukové snímky. Autorka v knize zúročila bohaté zkušenosti z dlouholeté praxe, inspirovala se podněty svých pacientek i připomínkami odborných spolupracovníků. K tvorbě knihy přizvala další špičkové lékaře a vznikla tak vskutku exkluzivní „encyklopedie“ mateřství z českého prostředí.

Klepněte pro větší obrázek

Tip: Kniha je na pultech čerstvou novinkou! A za přívětivou cenu ji pořídíte na albatrosmedia.cz.

Odpovědi na všechny vaše otázky

V knize najdete spousty praktických doporučení a rad, které ocení nejen nastávající a čerstvé maminky. Mimo jiné se dozvíte, jakým pohybovým aktivitám se v těhotenství věnovat, jak cestovat i jak přežít těhotenské obtíže. Zjistíte, jak postupovat v případě nemoci, jaká vyšetření je třeba v těhotenství podstoupit, jak přesně probíhají a k čemu slouží. Autorka odpovídá také na otázky týkající se komplikací při porodu, jak probíhají, jak se řeší i jaké mají důsledky pro matku i dítě. Dotkne se i tématu poporodních depresí a jak postupovat.

V kapitolách věnovaných péči o dítě zjistíte podrobné informace o kojení, používání dudlíku, správném držení miminka, výběru oblečení i třeba o očkování.

Nenechte si tuto exkluzivní publikaci ujít a zjistěte vše, co jste kdy o mateřství chtěli vědět!

Témata: Neplodnost a IVF