Maminka.czReklama

Vše pro vaše miminka pod jednou značkou, to je BEBELO®

Reklama 29.  4.  2022
Pro své malé poklady chceme jen to nejlepší. Hned po narození a v prvních měsících života miminka, je to především prvotřídní péče o bříško a pokožku. Proto v lékárnách Dr.Max přišli s značkou dětských produktů, které pečují o děti od narození až po předškolní věk a splňují všechny jejich potřeby.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Značka BEBELO® je vyvinuta tak, aby splňovala náročné požadavky rodičů na kvalitu výrobků a zároveň byla přívětivá k jejich peněžence a platební kartě. Přináší kompletní sortiment produktů – od kojeneckých mlék přes plenky a dětskou kosmetiku až po pomůcky v případě nemoci. Představme si některé z nich blíže.

Pro spokojené bříško

Plné bříško je základem spokojenosti každého miminka. BEBELO® MILK jsou kojenecká a batolecí mléka, která nabízejí komplexní a vyvážené složení zohledňující specifické požadavky na výživu kojenců a batolat v každém období jejich vývoje. A neobsahují palmový olej.

Pro hebký zadeček

Přebalování patří mezi každodenní činnosti a proto BEBELO® CARE přináší širokou nabídku produktů, s jejichž pomocí bude příjemnější. Plenky a plenkové kalhotky BEBELO® zajistí miminku okamžitý a dlouhotrvající pocit sucha díky vrchní absorpční vrstvě se speciálním systémem SeconDRY®. Povrch plenky je hebký, aby zajistil komfort pro jemnou dětskou pokožku. Přebalování si můžete ulehčit také použitím absorpčních podložek a vlhčených ubrousků, které rovněž najdete v sortimentu značky BEBELO®.

Pro jemnou pokožku

Pokožka děťátka se po porodu postupně přizpůsobuje vnějším podmínkám, a proto potřebuje maximální péči a lásku. Dětská kosmetika BEBELO® CARE, která je určená novorozencům i kojencům, má jemnou texturu, díky níž se lehce roztírá, a také příjemnou vůni.

V sortimentu proto naleznete krém na obličej i tělo, krém na tvář vhodný pro zimní období, tělový olej vhodný také do koupele. Nechybí také masážní gel na bříško, mast na suchou pokožku, pěnivý šampon, mycí gel a pěna do koupele 3v1.

V případě, že vaše miminko trápí neduhy jako rýma či zvýšená teplota, naleznete v nabídce BEBELO® CARE praktické a šetrné pomocníky – bezkontaktní teploměr a odsávačku hlenů z nosu při rýmě.

Více o značce se dozvíte na www.bebelo.cz. Produkty jsou exkluzivně k dostání v kamenných lékárnách Dr.Max nebo v e-shopu www.drmax.cz.

Vyvinuto s láskou k miminkům, aby pro vás rodičovství bylo plné spokojenosti.

1 Mateřské mléko je svým složením a kvalitou nejpřirozenější výživou kojenců a batolat. Je důležité, aby strava kojící matky byla vyvážená a pestrá. Kojenecká výživa musí být užívána pouze na radu nezávislých osob kvalifikovaných v lékařství, výživě nebo farmacii nebo jiných odborníků odpovědných za péči o matku a dítě.

Témata: Reklama