Výběr střední školy: mám právo do toho mluvit?

Kyška 18. 11. 2014 12:59
Ahoj,

máte někdo zkušenosti s touhle školou? http://arcus9.cz/...

Dcera tam chce jít a já nevím, jestli je to vhodná volba. Když už bychom za to museli platit, tak bych si chtěla být jistá tím, že to stojí za to. Nechodí tam někdo z vašich dětí, nebo známých?
Katka Malátná 19. 1. 2015 10:32
Ahoj, z touhle školou nemám zkušenosti, ale udělej to jako já. Den otevřených dveří jsem navštívila, popovídala si s kantory, zeptala se pár žáků a pak si vyhledala recenze na internetu, pokud byly k nalezení, v mém případě jich pár bylo. Je to asi nejjednodušší případ. Ono ve finále realita na škole, až tam bude tvá dcera bude někde jinde. Já mám syna tady http://www.soudom.cz/... a jsem spokojená, ale nikdy to nebude na 100%.
Janča 24. 4. 2018 13:56
Souhlasím, že realita se plně ukáže až teprve, když tam tvoje dcera bude. Hodně záleží na tom jak si sedne se spolužáky a třeba s třídním a to dopředu nebudeš vědět nikde. Můj syn je na stavebce tady http://www.spsstavcb.cz/... a taky to byl trochu krok do neznáma. My jsme mu do výběru popravdě mluvili dost, protože jsme se báli, aby si sám nevybral něco z čeho pak nebude mít uplatnění. Přeci jen, oni si myslí že jsou v tomhle věku dospělí, ale nejsou, co si budeme povídat. Pokud to není obor, který se jim vyloženě nelíbí, je lepší do výběru trochu mluvit.
Božena 4. 6. 2018 14:00
Dobrý den, je mi 15 jsem v devátý třídě.
Vybrala jsem si střední školu, jenže tam už nechci není to pro mě. Příjímací zřízení jsou bohužel uzavřený . Lze na střední příští rok a podat si znovu přihlášku a jít na zkoušky? předem děkuji za odpovědi.
Maruska 9. 2. 2019 11:47
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli nevíte o nějaké střední škole zaměřením na historii, obzvláště na 2. Světovou válku a jak to bylo po ní.. Apod?
5

Video