Maminka.czPorod

Vybíráte jméno pro miminko? Využijte našeho skvělého poradce!

LH 1.  6.  2012
Vybíráte jméno pro miminko? Využijte našeho skvělého poradce!
Ze záplavy jmen v kalendáři vám jde hlava kolem? Probíráte se seznamy nejoblíbenějších jmen nebo vyzvídáte u svých kamarádek ve snaze přiblížit se alespoň mlhavé představě o tom pravém jménu? Chcete, aby se krásně vyjímalo nejen na křestním listu? Samozřejmě – něco takového nevybíráte každý den a svému děťátku s trochou nadsázky ovlivníte svou volbou celý život.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Máte štěstí. Na Maminka.cz pomáhá už několik let skvělá služba, která vám pomůže vyhledat jméno takříkajíc na klíč. Nastavením parametrů lze zvolit to nejoptimálnější. Vyhnout se tak můžete například shodě měsíce svátku a narozenin. Příliš dlouhé příjmení už vás nemusí tížit, jednoduše zadejte počet slabik a získáte nabídku přiměřených jmen.

Dostane vaše mimi do vínku poněkud krkolomné příjmení? Podle výběru koncového písmene (samohlásky či souhlásky nebo podle abecedy) mu ušetříte nepříjemné patálie při představování. Volbou počátečního písmene zase snadno dosáhnete slušivých iniciálů:)

Pokud toužíte trochu vybočit z řady, potěší vás řazení dle světového původu. Líbilo by se vám jméno severské, francouzské nebo staroslovanské? Žádný problém. Doplňte už jen četnost užití a ideální jméno pro vašeho drobečka je na světě!

Témata: Těhotenství, Porod, pořad, jméno, Poradce, Mimi, Náš, Pór