Maminka.czČasopis Maminka

Vychází nová Maminka. Se Sandrou Novákovou na titulce

redakce 17.  10.  2019
A je tu listopadová Maminka. Titulní stranu zdobí herečka Sandra Nováková se synem Mikulášem. Uvnitř čísla s ní najdete velký rozhovor, ve kterém prozradí, jak si užila dovolenou se synem, proč chodí Mikuláš do anglické školky a jaké má hlášky. Ale to není všechno, čeká vás spoustu dalšího inspirativního čtení.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kromě rozhovoru se můžete těšit na spoustu zajímavých témat. Najdete tu například malý "spánkový" speciál. Potřebujete vědět, proč se vaše miminko v noci budí? A proč batole nedokáže samo usnout? Uklidníme vás, více než třetina ročních dětí nespí v kuse celou noc. A poradíme, jak toho docílit. 

Chcete vidět galavečer Maminka roku 2019? Tady máte CELÝ ZÁZNAM

V článku s titulkem "Jen ho nechte, ať si hoví v korbě" zase přinášíme zajímavá fakta o tom, proč je důležité nedávat dítko do sporťáku dřív než v půl roce. A jak je hluboká korba důležitá pro jeho tělesný rozvoj.

V listopadové Mamince se také podíváme dětem na zoubky – zdravé zoubky chce mít každé dítě a my vám poradíme, jak to udělat, aby takové skutečně byly. 

Klepněte pro větší obrázek

Myslíme i na těhotné maminky. Zkuste jíst české superpotraviny! Existuje spousta bobulí, které v jiném stavu můžete a jsou velice prospěšné! Co třeba brusinky, šípky nebo arónie? Velký článek o dětské imunitě teď na podzim oceníte asi nejvíc. Existuje něco, co vás zbaví věčného stonání? 

Maminka roku Marie: Samoživitelky, nevzdávejte to! Myslete na své děti

V novém čísle nechybí ani těhotenská a dětská móda, spousta kulturních a kulinářských tipů – třeba na podzimní dobroty z jednoho hrnce. Najdete tu i rady, co dělat s dětmi doma, když prší. A hezky podle věku!

Listopadové vydání Maminky nebo předplatné s dárkem kupujte na www.ikiosek.cz/maminka

Témata: Časopis Maminka, Dětská móda, Nova, Titul, Maminka, Syn, Novák, Aron, Sporťák, Maminka roku Marie, Hluboká, Novak, Sandra Nováková, Velký rozhovor, Zoubek, Titulní strana