Maminka.czČasopis Maminka

Vychází nová Maminka. Titulku zdobí nádherná Denisa Rosolová

redakce 15.  2.  2018
Po dlouhé době se na titulce Maminky objeví sportovkyně. A tou březnovou není nikdo jiný než atletka Denisa Rosolová, která očekává narození prvního potomka. Na co dalšího se můžete těšit?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Denisa Rosolová nám prozradila, jak prožívá své první těhotenství, na co má chuť a jak trénovala na kojení už na závodech :-)

Víte, jaké faktory v těhotenství mohou miminko negativně ovlivnit na jeho celý život? Dozvíte se také, jak je to s pořekadlem – jaké těhotenství, takové dítě.

Jste těhotná a spíte nejraději na bříšku? Zjišťovali jsme, od kterého týdne to už pro miminko může být nebezpečné. Zaměřili jsme se na pupečník – dočtete se, co vše má na starosti a jestli se máte opravdu bát, když ho má miminko obtočený kolem krku.

Čtěte také: Hokejová senzace! Slováci porazili Rusy 3:2, Slovinci zdolali USA

Poprvé jste rodila císařem a jste těhotná podruhé a obáváte se, jestli můžete porodit přirozeně? Jak to je, jsme se zeptali prim. Mudr. Jana Havlíka z Podřipské nemocnice v Roudnici nad Labem.

Připravili jsme pro vás také speciál věnovaný kojeneckým kolikám. Vyzpovídali jsme také pegadoga Marka Hermana, který tvrdí, že do roku až roku a půl by měla být u dítěte převážně maminka. Nejlépe však do tří let. Věk je totiž pro něj strašně důležitý.

Těšit se můžete na těhotenskou a dětskou módu, zdravé a chutné recepty stejně jako na kosmetické tipy blogerek a inspirace pro útulný domov.

Klepněte pro větší obrázek
Už dnes vychází nová Maminka na titulní stránce s rodinou Tomáše Kluse
Konec tajností. Kylie Jenner porodila ve dvaceti letech holčičku
Hubnutí po porodu. Nemyslete jen na miminko, ale také na sebe

 

 

 

 

Témata: Těhotenství, Časopis Maminka, Miminko, Kosmetické tipy, Nova, Kylie Jenner, První potomek, Marek Herman, Sportovkyně, Titul, Maminka, Útulný domov, Senzace, Jan Havlík, Roudnice nad Labem, PEGA, Speciál věnovaný, Den, Potomek, Titulek, Atletka, Denisa Rosolová, Narození, První těhotenství, Chutný recept

Video