Maminka.czČasopis Maminka

Vychází květnové číslo časopisu Maminka! Dozvíte se všechno o lásce, nejen té rodičovské

Simona Formánková 15.  4.  2021
Konečně se venku začíná příroda opět probouzet k životu a i květnové číslo časopisu Maminka nám doslova vykvetlo pod rukama. Titulní stranu navíc ozdobila krásná nastávající maminka Patricie Pagáčová. Na co se můžete těšit?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vzhledem k tomu, že se jedná o květnové číslo, téma je jasné. Dozvíte se všechno o lásce. A to nejen té rodičovské. Co taková sebeláska? Něco, o čem se hodně mluví, ale neobjeví se na zavolanou. Vyvíjí se pomaličku, až se z ní stane životní styl. Poradíme vám, jak na to.

O cestě k sebelásce promluvila v rozhovoru i těhotná Patricie Pagáčová. Prozradila navíc, že přesto, že ji těhotenství překvapilo a stále u ní převládají obavy, jak svou novou roli zvládne, pevně věří, že "tepláky a studený kafe" u ní na denním pořádku nebudou. 

Ale abychom to vzali hezky od začátku, dočtete se také vše o prvních láskách. Určitě si vzpomenete na ty svoje, víte ale, jak se zachovat, když kouzlo první lásky očaruje vaše děti? Máme pro vás několik tipů, co zamilovaným dětem rozhodně nedělejte. 

Láska občas vyžaduje důkazy. Může být dítě důkazem lásky? Přečtěte si, z jakých důvodů dnes vlastně chceme děti a jak moc kolem jejich početí kalkulujeme. 

Tímto číslem opět startuje náš projekt Maminka roku. Představíme vám naše krásné patronky a vrátíme se za finalistkami z minulých ročníků. Jak na soutěž vzpomínají s odstupem času? 

Chtěly byste se stát letošní Maminkou roku nebo víte o někom, kdo by si tento titul zasloužil? Přihlaste se!

Náš časopis si můžete zakoupit on-line ZDE nebo si objednat i jako předplatné s dárkem. 

Hvězda seriálu Ulice Patricie Pagáčová je těhotná! Pozdrav z dovolené
Dubnové Sluníčko naučí děti hravou formou, jak chránit životní prostředí
Témata: Těhotenství, Porod, Časopis Maminka, Slavné maminky, Seriál Ulice, příroda, Ulice, Maminka roku 2021, Nové číslo, Maminka, Patricie, Časopis, Číslo, Minulý ročník, Květnové číslo, Patricie Pagáčová, Číslo časopisu, Láska