Maminka.czSluníčko

Vychází říjnové Sluníčko se strašidelnými samolepkami

sim 4.  10.  2021
Podzim je v plném proudu a Sluníčko přichází se strašidelným vydáním. Hned na obálce děti najdou dva aršíky se 45 autorskými samolepkami, se kterými zažijí spoustu legrace. Uvnitř na ně čeká písnička o Ježkovi kamarádovi, křížovka i prosvětlovačka a spousta dalších zábavných úkolů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Samolepky prckové prostě milují, s těmi ze Sluníčka zároveň také potrénují jemnou motoriku, postřeh a rozjedou fantazii na plné obrátky! Se samolepkami z prvního aršíku si mohou vylepit vlastní příběh o ustrašeném strašidýlku Bojánkovi. Na druhém aršíku pak najdou samolepky Ufa a Ňufa v kostýmech, které budou dolepovat do strašidelného zámku a hledat jejich správné stíny.

Písničky a pohádky na YouTube kanálu Sluníčka

Chytlavou písničku o roztomilém bodlináčovi máme připravenou s notami a textem. Nechybí ani QR kód, přes který si ji společně pustíte buď v nazpívané variantě, nebo pouze coby doprovodnou melodii, se kterou si děti mohou zpívat, až budou umět slova. Spolu s dalšími písničkami ji naleznete na YouTube kanálu časopisu Sluníčko https://www.youtube.com/channel/UC32WIrTGyO5XsgGCAOShsEQ

Budeme rádi, když se stanete našimi pravidelnými odběrateli, protože pro vás máme kromě písniček nachystané i první podcasty s pohádkami, které budou postupně přibývat.

Sluníčková encyklopedie: Proč je důležité si čistit zoubky?

Bezva vystřihovánky i pátrání pomocí světýlka

V aktuálním vydání najdou ti nejmenší vedle pravidelných rubrik také rýmované hádanky, malované čtení, křížovku s plody z lesa i zahrádky. Těšit se můžou dále na prosvětlovačku, ve které budou pátrat pomocí světla z baterky nebo lampičky po schovaných předmětech. V neposlední řadě je čeká hned několik bezva vystřihovánek – strašidelné škrabošky, girlanda s veverkou Čiperkou a také ježeček Jarda, kterého zazimují do listí, a mohou se tím zapojit do soutěže o kreativní sadu s dinosaury od Albi v hodnotě 399 korun.

Říjnové Sluníčko koupíte v trafikách nebo s dopravou ZDARMA na www.ikiosek.cz/slunicko

Témata: Sluníčko, Tvoření, Sam, Předškolák, Halloween, hádanky, Pohádka, Ježek, Jarda, Křížovka, Ufa, YouTube, Plný proud, Samolepka, Spousta legrace, Písnička