Vychytávky do domácnosti

Jste kreativní, rádi něco vymýšlíte, zlepšujete, tvoříte? Pak pro vás máme pár úžasných tipů na malé domácí praktické vychytávky, které si snadno uděláte sami.
Vychytávky do domácnosti

Bedýnkový botník – Možná se vám to nehodí přímo do bytu, ale na chalupu nebo chatu je takovýhle botník z natřených bedýnek jako stvořený. Hned jak ho návštěvy uvidí, bude jim jasné, že mají co do činění s pořádně kreativní domácností.

Držák na náhrdelníky – Pořád se vám řetízky a náhrdelníky někde válejí? Stačí za pár korun koupit v domácích potřebách ten nejobyčejnější věšáček na šaty, trochu ho upravit, aby slušel vašemu interiéru, a je to. Jednoduché a praktické.

Klepněte pro větší obrázek

Stojánek na pohledy, dopisy, účty – Složit listy knihy, přilepit je ke středu, a vytvořit tak nápaditou harmoniku, mezi jejíž jednotlivé zarážky můžete vložit pohledy, dopisy nebo jiné písemnosti, na které nechcete zapomenout, je nejen praktické, ale zároveň to krásně vypadá

Klepněte pro větší obrázek

Klepněte pro větší obrázek

Pouzdro na štětečky – Chcete si hezky uspořádat štětečky? Pak si udělejte tohle pouzdro z podložky na suši. Podložkou protáhněte plochou gumičku podle toho, jak velké štětce tam chcete dávat, a je to hotové. Můžete snadno sbalit a vzít na cesty.

Klepněte pro větší obrázek

Držák na gumičky – Tak tohle je skvělý nápad. Kdo má doma holčičku s dlouhými vlásky, ten všude po bytě nachází gumičky. Sepnout je do karabinky a tu třeba zavěsit v koupelně na háček, je jednoduše geniální řešení.

Klepněte pro větší obrázek

Rámeček na náušnice – Tohle řešení, jak uspořádat náušnice, je jednoduché a efektní. Stačí vzít starý nepoužívaný rámeček na obraz, zezadu do něj vypnout kousek jemného pletiva, a je to. Vypadá to stylově.

Klepněte pro větší obrázek

Špuntová nástěnka – Nástěnka se v domácnosti vždycky hodí, ale co si místo kancelářsky vypadajících nástěnek z obchodu vytvořit úžasně vypadající nástěnku z korkových špuntů od vína? Musíte sice chvíli špunty schraňovat, než se do tvorby nástěnky pustíte, ale výsledek stojí za to.

Klepněte pro větší obrázek

Stojánek na tužky – Uspořádejte si kreslicí potřeby nebo dětem pastelky do pořadače vytvořeného z nepoužívaného drátěného stojánku na vína. Stačí ho doplnit plastovými kelímky, a hezký i praktický pomocník je na světě.

Klepněte pro větší obrázek

Taštičkové pořadače – Tenhle nápad je úžasný. Místo poliček si na stěnu přilepte papírové taštičky, klidně různých barev a velikostí. V nich pak můžete skladovat různé drobnosti.

Klepněte pro větší obrázek

Žebříkový botník – Botník z natřeného starého žebříku je také skvělý nápad. Hodí se jak na sezonní skladování bot, tak jako designový kousek do větší předsíně.

Klepněte pro větší obrázek

Lahev na náramky – I náramky občas odkládáme na různá místa. Pokud si na ně ale z krabice od vína a hezké lahve vytvoříte takovýhle stojánek, pak tam svoje náramky budete určitě ukládat s chutí.

Klepněte pro větší obrázek

Kolíčkový věšák – A konečně na závěr jedna skvělá vychytávka. Obyčejné kolíčky nalepte na zeď nebo dřevěnou lištu, nechte je buď přírodní, nebo je natřete různými barvami, a máte věšáčky na cokoli. Na oblečení, na dětské výkresy, na utěrky...

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články