Maminka.czTesty a kvízy

Vyhodnocení testu: Jakou máte doma princeznu? 1

redakce 12.  5.  2014
Vyhodnocení testu: Jakou máte doma princeznu? 1
Vyhodnocení pro princezny, které jsou laskavé, štědré, romantické a snivé.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

To, jaká je vaše dcera princezna, zjistíte snadno. Stačí, když sečtete počty jednotlivých písmenek.. Vaše dcera je takovou princeznou, která je napsaná u písmene, jehož počet vám v odpovědích testu převažuje. (Celý obrázek zobrazíte rozkliknutím náhledu)

Nejvíce a) – Sněhurka

Hlavní vlastnost: Soucitná Sněhurky nevlastní matka je zlá a žárlivá královna. Když jí kouzelné zrcadlo řekne, že Sněhurka je nejkrásnější na světě, objedná si královna Sněhurčinu smrt. Myslivec Sněhurku tajně zachrání a nechá ji jít. Tak se Sněhurka seznámí se sedmi trpaslíky a stará se o ně a žije s nimi. Nakonec potká svého prince, který ji zachrání ze zakletí zlé macechy. Sněhurka je krásná mladá princezna, která je milá a nachází přátele všude tam, kam přijde. Je vždy veselá, miluje zpěv, tanec a vyprávění úžasných příběhů.

Nejvíce b) – Popelka

Hlavní vlastnost: Laskavá Když Popelce zemře otec, je nucena pracovat jako služka pro svou krutou macechu a nevlastní sestru. Jednoho dne splní dobrá víla Popelce sen, když použije kouzlo, díky kterému může jít na královský bál. Tam potká svou pravou lásku, krásného prince. Popelka je vždy veselá, velmi laskavá a plná milosrdenství. Její věrní zvířecí kamarádi jí pomohou v těžkých časech a nakonec jí pomůžou, aby se její sny staly skutečností.

Nejvíce c) - Aurora (Šípková Růženka)

Hlavní vlastnost: Spanilá Když byla Aurora ještě dítě, zlá víla ji proklela. Její rodiče král a královna ji byli nuceni poslat do lesa, aby ji ochránili. Zde Aurora žila jednoduchý život mezi zvířátky. Na své šestnácté narozeniny se dozví pravdu a zjistí, že je princeznou, ale následně usne kouzelným spánkem. Z toho ji může probudit pouze polibek opravdové lásky. Aurora je milá, přemýšlivá a nedotčená okolním světem. Také byla obdařena darem nádherného zpěvu, který jí věnovala Fauna, jedna z víl, která se o ni starala v lese.

Nejvíce d) - Bella (Kráska a zvíře)

Hlavní vlastnost: Věrná Bella žije v malém klidném městečku, kde ji láska ke čtení inspiruje k snům o dobrodružství a romantice. Brzy Bella odhalí kouzelný hrad, kde ji uvězní Zvíře, který je věčně ve špatné náladě. Ten je zakletý, a aby kouzlo zlomil, musí se zamilovat a být milován. Bella je laskavá, velmi věrná a ví, že skutečná krása není na povrchu. Její milá povaha skrývá sílu k zrušení zlého prokletí, které proměnilo Zvíře a zbytek kouzelných předmětů v zámku.

Nejvíce e) - Jasmína (Aladin)

Hlavní vlastnost: Velkorysá Jasmína je temperamentní princezna Agrabahu. Je nezávislá a touží uniknout za hradby zámku a rozhodovat se podle sebe. Jasmínin otec sultán Agrabah chce pro svou dceru jen to nejlepší a má pro ni vybraného prince. Když Jasmína potká Aladina, zamiluje se do něj a rozhodne se, že se provdá jedině z lásky navzdory tomu, co má její otec v úmyslu. Jasmína je velmi odvážná a nebojí se stát si za svým.

Témata: Testy a kvízy, Popelka, Služka, Fauna, Trpaslík, Zvířecí kamarád, Aladin, Jak, Máť, Růženka, Kráska, Sněhurka, Kráska a zvíře, Princ, Test, Šípková Růženka, Jasmina, Dom