Maminka.czTesty a kvízy

Vyhodnocení testu: Jakou máte doma princeznu? 2

redakce 12.  5.  2014
Vyhodnocení testu: Jakou máte doma princeznu? 2
Vyhodnocení testu pro princezny, které jsou temperamentní, zvědavé, dobrodružné a odvážné.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

To, jaká je vaše dcera princezna, zjistíte snadno. Stačí, když sečtete počty jednotlivých písmenek.. Vaše dcera je takovou princeznou, která je napsaná u písmene, jehož počet vám v odpovědích testu převažuje. (Celý obrázek zobrazíte rozkliknutím náhledu)

Nejvíce a) – Ariel

Hlavní vlastnost: Temperamentní

Nejmladší dcera krále moří Tritona princezna Ariel je krásná mořská panna plná zvědavosti o světě mimo oceán. Svéhlavá a romantická, zamiluje se do lidského prince Erica. Ariel se rozhodne vyměnit u zlé mořské čarodějnice Uršuly svůj krásný hlas za tři dny na souši. Když král Triton vidí, jak moc se Eric a Ariel milují, dává jim své požehnání k svatbě. Ariel je vtipná a dobrodružná, miluje objevování nových věcí a plní si své sny.

Nejvíce b) – Pocahontas

Hlavní vlastnost: Dobrodružná

Pocahontas je dcera kmenového náčelníka a při toulkách po krásné zemi kolem vesnice sní o dobrodružství. Když do její země připluje anglický dobrodruh John Smith, svobodomyslná Pocahontas si není jistá jeho záměry, ale brzy se vzájemně sblíží. Pocahontas je vždy připravena postavit se za to, čemu věří. Předtím než se John vrátí navždy do Anglie, zachrání mu Pocahontas život.

Nejvíce c) – Mulan

Hlavní vlastnost: Odvážná

Milá a starostlivá Mulan by pro svou rodinu udělala cokoliv. Na radu své matky a babičky Mulan souhlasí s tím, že se setká s dohazovačem, ale bohužel jej rozčílí a žádného partnera jí nenajde. Mulan chce zachránit čest své rodiny, přestrojí se za chlapce a místo otce jde do armády. Přestože mnohokrát čelí hroznému nebezpečí, statečná Mulan se domů vrací se ctí a hrdostí.

Nejvíce d) – Tiana

Hlavní vlastnost: Inspirující

Příběh princezny Tiany se odehrává v New Orleans v roce 1920. Tiana je velice pracovitá a rozhodne se šetřit všechny své peníze, aby si mohla jednoho dne splnit svůj sen a otevřít si svou vlastní restauraci. Tvrdohlavá Tiana nemá mnoho času na zábavu a lásku, má plné ruce práce s tím zvládnout dvě zaměstnání a pilovat své kulinářské dovednosti. Její tvrdá práce se vyplácí a Tiana otevírá svou vlastní restauraci. Pravou lásku pak nachází v pohledném princi Naveenovi!

Nejvíce e) – Locika

Hlavní vlastnost: Vášnivá

Locika strávila 18 roků života, aniž by věděla, že byla před unesením zlou Gothel princeznou. Locika touží poznat vnější svět blíže a cítit trávu pod nohama. Gothel vězní Lociku ve věži, protože její vlasy mají kouzelné vlastnosti, které sobecká Gothel používá k tomu, aby zůstala mladou. Locičiny vlasy jsou 21 metrů dlouhé a trvá tři hodiny je učesat a šest hodin je umýt! Ale nikdy je nesmí zkrátit, protože by ztratily svou magickou sílu.

Nejvíce f) – Merida

Hlavní vlastnost: Silná

Merida je tvrdohlavou dcerou krále Ferguse a královny Elinor. Je vášnivá a ohnivá a snaží se převzít kontrolu nad svým vlastním osudem. Touží trávit čas venku, kde zdokonaluje své sportovní dovednosti, jako je lukostřelba a šerm, a kde se prohání na svém věrném koni Angusovi po nádherné vysočině. Merida je odhodlána chránit svou rodinu před nebezpečím a zároveň najít své místo ve světě. Merida má živou mysl stejně jako své nezkrotné vlasy, ale zároveň má také měkké srdce, a to zejména pokud se jedná o její bratry.

Témata: Testy a kvízy, Máť, Smith, Test, Princ, Vnější svět, Jak, Merida, Mořská panna, Locika, Toulka, Pocahontas, Náčelník, Anglie, Sportovní dovednost, Nejmladší dcera, Ariel, Dom