Maminka.czSoutěže

Vyhrajte ceny za sto tisíc, účastí pomůžete nadaci Zdravotní klaun

redakce 4.  11.  2019
Právě dnes - v pondělí 4. listopadu - začíná velká instagramová soutěž Soutěžím a pomáhám, v níž můžete vyhrát hodnotné ceny a zároveň podpořit Nadaci Zdravotní klaun. Časopis Maminka je mediálním partnerem projektu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Známé blogerky a osobnosti se spojily v rámci charitativně-soutěžního projektu nazvaného Soutěžím a pomáhám, v němž mohou čtenářky a čtenáři vyhrát hodnotné ceny a zároveň vybrat peníze na charitu. Vše je překvapivě snadné. Soutěž běží na instagramovém profilu @soutezimapomaham, kde najdete všechny potřebné informace, včetně pravidel a přehledu cen. 

Jde o pokračování úspěšné akce, který vymyslela blogerka Michaela Kaňoková  - do prvního kola se v květnu zapojily přes dva tisíce lidí, podařilo se vybrat několik desítek tisíc korun na rehabilitační pomůcku pro nemocnou malou holčičku.

"Před Vánocemi bychom tento projekt chtěli udělat ještě ve větším měřítku. Proto jsme do projektu zapojili i známé osobnosti," vysvětluje iniciátorka akce. 
 
Zapojte se do projektu Soutěžím a pomáhám a vyhrajte jednu z více než 70 cen v hodnotě přes 130 tisíc korun! Za každého zapojeného člověka věnují zúčastněné blogerky a firmy peníze nadaci Zdravotní klaun. 
 
Stačí k tomu málo – mít profil na Instagramu a jít na soutěžní stránku @soutezimapomaham, kde najdete všechny potřebné informace a pravidla. Zde si zároveň můžete prohlédnout všechny ceny. 
 
Pravidla? Soutěžící musí sledovat všechny profily, které bude sledovat i profil @soutezimapomaham, to znamená všechny zapojené influencery a partnery, kteří věnovali ceny do soutěže. Krom toho je potřeba odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku. Projekt běží až do konce listopadu, ceny se budou losovat od 12. října. 
 
 
Témata: Instagram, Soutěže, Výhra, Nadace, Hodnotná cena, Zdravotní klaun, Projekt, Sto, Cena, Profil, Soutěž, Blogerka