Maminka.czSoutěže

Vyhrajte designové nádobí Jamieho Olivera a oživte své stolování

Inzerce 22.  4.  2014
Vyhrajte designové nádobí Jamieho Olivera a oživte své stolování
Kuchaře Jamieho Olivera netřeba představovat. Nezůstal jen u vaření, ale přichází i s kolekcí nádobí Waves, která ještě více zdůrazní vaše dovednosti v kuchyni. S námi můžete tuto sadu vyhrát.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jakékoli vynikající jídlo je ještě lepší, když skvěle vypadá. Proto fenomenální kuchař Jamie Oliver nezůstal pouze u vaření. Odpovězte na soutěžní otázku a pár kousků z kolekce nádobí od Jamieho Olivera může být vaše. Dejte tak ještě více vyniknout vašemu kulinářskému umění.

Od začátku dubna mohou zákazníci prodejen Albert sbírat body za své nákupy a získat tak až 60% slevu na kolekci originálního nádobí Jamieho Olivera. Léto se rychle blíží a s ním i dlouhé, teplé dny, které přímo vybízejí k pohodovým přátelským a rodinným hostinám, ať už doma, nebo na zahradě. A to je vhodná příležitost oslnit své blízké nejen výborným jídlem, ale i novým nádobím.

Jamieho kolekce Waves je navržena tak, aby dala co nejvíce vyniknout barevnosti a neodolatelnosti vašeho jídla. Přitom je designovým doplňkem, který se hodí na každý stůl i k jiným kouskům nádobí. Navíc je nádobí vysoce odolné a přináší výjimečnou kvalitu, takže ho můžete používat denně. Vhodné je také do mikrovlnné trouby i myčky nádobí. Jeho ojedinělý, ale zároveň decentní design určitě ocení každá hospodyňka. Odměňte sebe nebo svoji maminku něčím nevšedním k blížícímu se svátku matek.

Na designové kousky nádobí z kolekce Jamieho Olivera, které je exkluzivně k dostání v prodejnách Albert, můžete do 29. července 2014 získat slevu za své nákupy. Za každých utracených 200 Kč dostanete jeden bod a již za čtyři body máte možnost slevu na nádobí uplatnit. Body je potřeba nalepit na speciální sběratelskou kartičku. Máte-li na kartičce nalepených 20 bodů, získáváte slevu na sadu talířů Waves. Další informace a úplná pravidla sběratelské kampaně naleznete na www.albert.cz.

Kdo vyhrál?

Renáta D. (Pečky)
Zuzana B. (Hroznová Lhota)
Eva M. (Rosice)

FOTO: (Jamie Oliver Enterprises Limited, Photography: David Loftus)

Témata: Soutěže, Váš domov, Olive, Oliver, Lhota, Děs, Kulinářské umění, Stolování, Vynikající jídlo, Design, Jamie Oliver, Hostina, Sto, Nádobí, Výhra, Hospodyňka, Oli

Video