Maminka.czDovolená s dětmi

Vyhrajte dovolenou snů a další báječné ceny!

Reklama 27.  6.  2019
Rádi byste si i s celou rodinou odpočinuli u moře, ale nemáte dostatek peněz? Díky soutěži, kterou pořádá společnost Tesco, můžete vysněnou dovolenou vyhrát a užít si ji zcela zdarma. Zajímá vás, jak se do soutěže můžete zapojit?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Stačí nakoupit

Společnost Tesco spustila od 1. 6. soutěž, která bude probíhat do 31. 7. Ta spočívá pouze v tom, že budete při nákupu v obchodech Tesco platit kartou Mastercard. Poté stačí poslat SMS s autorizačním kódem z účtenky ve tvaru SOUTEZIT mezera AUTORIZAČNÍ KÓD na telefonní číslo 900 03. Pokud vyhrajete, dostanete informace smskou.

Nakupujete on-line?

Dáváte přednost on-line nákupům? Nevadí, do soutěže se můžete zapojit i tak. Stačí jen nakoupit přes www.itesco.cz a zvolit doručení domů nejpozději do 31.7. Kurýrovi, který vám nákup přiveze, pak stačí zaplatit kartou Mastercard a vzít si od něj potvrzení o transakci, na kterém najdete autorizační kód. Online nákupy mají jiný tvar SMS než při nákupu na prodejně! Tvar SMS je tedy SOUTEZ mezera ČÍSLOOBJEDNÁV­KYAUTORIZAŽNÍ­KÓD (bez mezery) na stejné telefonní číslo – 900 03.

Co můžete vyhrát?

Největší výhrou je libovolný zájezd od cestovní kanceláře EXIM TOURS v hodnotě 100 000 Kč, který se bude losovat na konci soutěže. V průběhu soutěže se hraje každý týden o jinou výhru. Výhry jsou vždy v hodnotě 10 000 Kč a jsou to poukazy na pobytu v hotelových rezortech po České republice (např. ve Špindlerově mlýně, Liberci, Poděbradech atd.). Veškeré informace včetně konkrétních výher najdete ZDE.

Témata: Dovolená s dětmi, Maminka cestuje