Maminka.czSoutěže

Vyhrajte kosmetický balíček Dermacol a projděte zimou s hebkou pokožkou

redakce 27.  1.  2014
I v zimě byste měly myslet na svou pokožku. Právě v tomto ročním období je často vystavována nepříznivým vlivům, jakými jsou rychlé střídaní teplot, mrazivý vítr a smog. Pokožka má pak sklony k červenání a vytváření drobných šupinek. Pokud se chystáte na procházku se svými ratolestmi, nezapomínejte se chránit vhodnými kosmetickými přípravky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

A jaké krémy zvolit na ochranu své pleti? Vhodnými přípravky jsou produkty z řady Dermacol Natural, jejichž základní složkou je vzácný mandlový olej. Vyživuje pleť a podporuje její přirozenou hydrataci. K péči o svou pokožku jej používala samotná Kleopatra. Mezi další blahodárné složky řady Natural patří koenzym Q10, vitamín A, vitamín E a glycerin. Napomáhají zvláčnit a zklidnit podrážděnou pleť, usnadňují regeneraci buněk a zabraňují ztrátám vody z pokožky, díky čemuž zůstává pleť hydratovaná a vláčná. Věnujte své pleti každé ráno jen pár minut svého času. Nemusíte se pak bát, že vaše tvář bude po procházce s dětmi vysušená a zarudlá.

Nezapomínejte ani na ruce, které jsou zejména při tlačení kočárku vystavovány mrazivému větru. Díky krému na ruce z řady Dermacol Natural bude pokožka vašich rukou hebká a vyživená.

Stejně jako se staráte o pokožku těla svého dítěte, byste se měly starat i o tu svou. Pro její pružnější a pevnější vzhled použijte zpevňující tělový olej s koenzymem Q10. Pečující složení s přírodním olivovým a avokádovým olejem intenzivně vyživuje, regeneruje a zabraňuje vysušování pokožky. Je vhodný jako prevence proti striím a ochabování pokožky během těhotenství. Rychle se vstřebává a zanechává pokožku vláčnou bez pocitu mastnoty. I vaše pokožka, stejně jako ta dětská, může být hebká a pružná.

Po celodenním maratonu si určitě zasloužíte chvilku odpočinku a relaxace. K tomu vám poslouží antistresový tělový olej Dermacol Aroma Ritual hrozny s limetkou. Po uložení dětí do postýlek si užijte romantický večer s partnerem. Masážní olej vyživuje pokožku a pomáhá odstraňovat svalové napětí. Vůně hroznů s limetkou uvolňuje nahromaděný stres po náročném dni a uklidňuje mysl i tělo. Pokožka zůstává po ošetření sametově jemná a vláčná. Partnerská masáž může být příjemným zpestřením všedního večera.

Najděte si každý den chvilku času pro sebe a věnujte ji péči o svou pokožku. Vyhrajte jeden z pěti kosmetických balíčků Dermacol, který obsahuje denní a noční krém Natural, krém na ruce Natural, zpevňující tělový olej s koenzymem Q10 a tělový olej Aroma Ritual hrozny s limetkou. Chraňte svou pokožku před nepříznivými vlivy a navraťte jí pružnost, pevnost a svěží vzhled.

Výhru kosmetický balíček Dermacol vyhrává 5 soutěžících, kteří správně odpoví a jejich odpověď dorazí jako 20., 40., 60., 80. a 100. v pořadí.

Možnost odpovídat máte od 27. 1. do 2. 2. 2014.

Výherci:
Jiří R. (Trutnov 1)
Katka H. (Varnsdorf)
Darina S. (Bavory)
Jana Č. (Kuřim)
Věra M. (Praha 10)

Správnou odpověď na otázku a více informací o produktech naleznete na www.dermacol.cz.

Témata: Soutěže, Krása a styl, Balíček, Koš, Nepříznivý vliv, Bál, Kos, Výhra, Bali, Kosmetický balíček, Kleopatra, Noční krém, Mandlový olej, Avokádový olej, Romantický večer, Partnerská masáž