Vysavač ErgoRapido 2 v 1 pro váš pohodlný úklid

Reklama 20.  4.  2015
Vysoce výkonný akumulátorový vysavač ErgoRapido® dokonale vysaje koberce i tvrdé podlahy. Funkce 2 v 1 nabízí odnímatelnou ruční jednotku, se kterou snadno vysajete sedací soupravy a menší povrchy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vysavač ErgoRapido® je nejoblíbenějším vysavačem v Evropě a naprostou jedničkou na českém trhu. Od roku 2004 se ho prodalo v přes 10 milionů kusů. Vysavač je díky snadnému ovládání a vysokému výkonu dokonalým pomocníkem při úklidu domácnosti. Navíc má stylový a moderní design, který se hodí do jakéhokoli interiéru.

Klepněte pro větší obrázek

Ať už potřebujete vysát velkou plochu nebo naopak malý, obtížně přístupný prostor, vysavač ErgoRapido® odvede svoji práci vždy skvěle. Snadno odnímatelná ruční jednotka umožňuje bezproblémové vysávání kuchyňského stolu, nábytku nebo interiéru vozidla. Součástí vybavení vysavače je dobíjecí stojánek s příslušenstvím (kartáček a štěrbinová hubice).

Vysavače ErgoRapido® nové generace mají řadu dalších vylepšení, kvůli kterým je nebudete chtít pustit z ruky. Jsou vybaveny novou patentovanou čistící funkcí BrushRollClean™, která odstraňuje zamotané vlasy a vlákna pomocí čepele a vysává je zpět do nádoby na prach. Konečně tak budete moci zapomenout na nekonečné odstraňování vlasů z kartáče vašeho vysavače. Nový vysavač ErgoRapido® to udělá za vás pouhým sešlápnutím pedálu.

Klepněte pro větší obrázek

Systém EasySteer™, ergonomický design vysavače, důmyslná hubice a velká zadní kolečka umožňují flexibilní manévrování o 180°.  Vysavač vám tak dává volnost v pohybu i otáčení pro bezproblémové vysátí jakéhokoli prostoru. Díky dvoustupňovému režimu výkonu můžete přizpůsobit vysávání různým povrchům.

Nová řada vysavačů ErgoRapido® je vybavena vysoce výkonnou lithiovou baterií, TurboPower, která vydrží dvakrát déle než niklové baterie a poskytuje tak vyšší výkon po delší dobu. Navíc je lehčí, snadněji se s ní manipuluje a jednoduše se vyměňuje. Dalšími jejími výhodami jsou rychlé dobití a doba provozu až 35 minut.

Pro lepší přehled při vysávání je hubice vysavače opatřena LED osvětlením, se kterým přesně uvidíte, kde vysáváte. Máte tak jistotu, že vám nic neunikne ani v těch nejtmavších zákoutích. Pokud si při vysávání budete chtít dát pauzu, můžete využít praktickou funkci samostatného stání, se kterou necháte vysavač kdekoli stát ve vzpřímené poloze. Až práci dokončíte, stačí vysavač umístit zpět do nabíjecí stanice.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Zažijte sílu lithiové baterie o napětí 18 V umožňující nejdelší dobu provozu akumulátorového vysavače ErgoRapido®  2 v 1. Vybírejte z několika barevných provedení: ZB3011 – hnědá metalická, ZB3012 – červená metalická, ZB3013 – wolframová metalická a ZB3020S – bílá metalická. Tyto i další modely si můžete prohlédnout a zároveň zakoupit v e-shopu na stránkách www.electrolux.cz.