Maminka.czCelebrity

Vystavily pupík na odiv a zazářily! Tyto celebrity ukazují, že těhotenský outfit nemusí být nuda

Simona Formánková 5.  7.  2022
Že musí být šatník těhotné ženy nudný a plný volného oblečení? Vůbec ne! Rostoucí bříško je nepřehlédnutelným klenotem a čím dál víc se stává součástí outfitu. Podívejte se na krásné róby nastávajících maminek ze světa celebrit, ve kterých ve společnosti doslova zazářily.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tohle jistě dobře znáte: s rostoucím těhotenským bříškem rapidně klesá pravděpodobnost, že obléknete svůj oblíbený outfit. Většina maminek se tak uchýlí k pohodlným legínám a volnému tričku. Ovšem co když chcete vyrazit do společnosti? Rozhodně není důvod oblékat cokoli nelichotivého, nebo dokonce nevhodného. 

Tyto známé maminky jsou toho důkazem. Ve chvílích sladkého očekávání rozhodně neseděly doma a nečekaly, až jejich míry budou opět "ideální". Naopak! Před fotografy a fanoušky vystupovaly vždy v perfektně padnoucích róbách a těhotenské bříško každou chvíli hladily a objímaly. Podívejte se do naší fotogalerie, jak to všem nastávajícím maminkám slušelo. Co myslíte, není bříško opravdu tím nejkrásnějším šperkem?

Video: Módní styl Victorie a Davida Beckhamových

Témata: Těhotenství, Celebrity, Móda, Nicky Hilton, těhotenské bříško, Tori Spelling, Rihanna, David Beckham, Outfit, Nuda, Bříško, Oblečení, Maminka, Odiv, Pupík, Těhotná žena, Oblečení a móda na Heureka.cz