Maminka.czSlavní rodiče

Vysvědčení dětí známých rodičů: Kdo měl "šestky", kdo slovní hodnocení a jak se slavilo?

Dita Mrázková 1.  7.  2021
Začínají dva měsíce sladkého nicnedělání a užívání si prázdnin. Oslavili jste s dětmi jejich školní výsledky pořádně? Nám prozradily známé osobnosti, jaké vysvědčení měly jejich děti. A zavzpomínaly na své školní prohřešky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vzpomenete si ještě na své školní vysvědčení? První třída byla asi u všech nevinně jedničková, ale jak tomu bylo ve třídě páté nebo šesté? Žehlili za vás rodiče nějaké ty škraloupy?

Zeptali jsme se čtyř známých osobností na tři věci:

1. Jaké vysvědčení přineslo vaše dítko?

2. Dostalo nějakou odměnu?

3. Jaké bylo vaše nejstrašidelnější vysvědčení?

Iveta Vítová, moderátorka

Klepněte pro větší obrázek

1. Anetka je v teprve první třídě, takže se jedničky tak nějak očekávaly, ale musím říct, že díky distanční výuce to bylo dost náročné, a tak si tak trochu ty jedničky nárokuji i já.

2. Byly jsme spolu v dětském funparku a samozřejmě v cukrárně a tentokrát jsem jí dopřála vše, na co měla chuť.

3. To bylo na střední škole. Dostala jsem dvojku z chování  ale dodnes to vnímám jako křivdu. Odešla jsem ze školy a omluvenku přinesla druhý den. Ta se prý měla přinést dopředu, takže jsem jako trest dostala pár neomluvených hodin. 

VIDEO: Co dělat, když vysvědčení nedopadne u dětí úplně dobře? Jak se zachovat?

Témata: Děti, Slavní rodiče, Slavní tatínci, Vysvědčení, Anketa, Prázdniny, Anička, Spisovatelka, Kopie, Matematik, Roman Vojtek, Montessori, Škola, Praha, Slovní hodnocení, Olga Menzlová, Funparku, KDO, Hod, Vojtek, Třída, Valašsko, Známá osobnost, Excel, Gymnázium