Vyzkoušejte skvělé aprílové žertíky

Bětka Niebauerová 1.  4.  2021
Svátek nejrůznějších legrácek se slaví po celém světě prvního dubna! Máme pro vás sedm škodolibých nápadů, jak si z někoho na apríla vystřelit. Uvidíte, nakonec se tomu všichni zasmějete!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

1. NEVÍTANÝ HOST

Máš doma hračky zvířátek, která vypadají jako živá? Zkus je někam nenápadně nastrčit. Gumového hada schovej třeba do lednice mezi zeleninu. Plyšovou myšku zastrč někomu do boty nebo ji dej do skříně mezi oblečení.
A těš se na pořádný jekot.

Klepněte pro větší obrázek

2. MYŠ, CO NEFUNGUJE

Oblíbil si tvůj brácha nebo táta počítačovou bezdrátovou myš? Vezmi papírové lepítko a přelep myši zespoda laserový paprsek. Uvidíš, jak budou šílet, než přijdou na to, v čem je zakopaný pes.

Klepněte pro větší obrázek

3. MENTOLOVÁ SUŠENKA

Znáš někoho, kdo má rád takové ty krémem slepované sušenky? Tak právě pro něj je tato past: Originál sušenky od sebe opatrně odděl a seškrábni z nich náplň. Místo ní na sušenky namačkej bílou zubní pastu, zase je slep a naskládej do misky. Dobrou chuť!

Klepněte pro větší obrázek

4. SŮL NAD ZLATO

Tohle je starý a osvědčený žertík. ý Jednoduše do slánky místo soli nasyp cukr a do cukřenky místo cukru sůl. Pohodlně se usaď a sleduj ty obličeje. Jo a nesměj se moc škodolibě, protože že pokud vše nevrátiš hned do původního stavu, může se stát, že příště nachytáš i sám sebe.

Klepněte pro větší obrázek

5. DŽUS BEZ CHUTI

Obarvi obyčejnou vodu ve džbánku potravinářským barvivem, tak, aby vypadala jako o ovocný džus. Pak se někam dobře schovej a čekej, kdo se napije jako první.

Klepněte pro větší obrázek

6. VYPEČENÝ ŘÍZEK

Domluv se s mamkou a upečte na tátu malý žertík. Zatímco ostatní k večeři dostanou klasický řízek, jemu obalte a usmažte kousek čistého hadříku. Asi se smíchy neudržíte, až ho bude zkoušet pracně uříznout nebo ukousnout.

Klepněte pro větší obrázek

7. NOVÝ ČLEN RODINY

Má tvůj kamarád doma nějaké zvířátko?
Půjč si ho od něj a až dorazí rodiče domů, seznam je s novým členem rodiny, kterého si našel na ulici a chceš si ho nechat. To se jim nejspíš nebude líbit, a tak než se úplně rozzuří, zavolej rychle: Apríl!!!

Foto autor: ILUSTRACE: LIBOR DROBNÝ

12 cviků, které vás doma hezky protáhnout

Témata: Mateřídouška, Legrácka, Aprílový žertík, Hračky, Myš, Žertík, SŮL NAD ZLATO, Zelenina, Apríl, Sůl, Sušenky, Boty, Džbán