Maminka.czSlavní rodiče

Vždy sladěné! Kate a princezna Charlotte: Nejstylovější máma s dcerou?

redakceŽeny.cz Ženy.cz 28.  7.  2017
Kdekoliv se vévodkyně Kate objeví, vždy je středem pozornosti. Dokonalá, usměvavá a přitom decentní. Malá princezna Charlotte je její malou kopií.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kate své děti ráda obléká do podobných outfitů, které jsou často i finančně dostupné (na rozdíl třeba od Victorie Beckham, jejíž dcera Harper běžně chodí v šatech Chloé za 300 liber). Kate se přitom drží osvědčeného stylu a raději sází na nadčasovost než na aktuální módní výstřelky.

Kate Middleton efekt

Princezna Charlotte patří společně se svým starším bráškou Georgem k nejvlivnějším dětem světa, a to minimálně co se týče segmentu dětské módy. Cokoliv si totiž jeden z nich oblékne, tak zmizí z pultů prodejen dříve, než se tam stačí ohřát. To, že totéž platí u jejich maminky, není třeba ani zmiňovat.

My se vždy rozplýváme nad kytičkovými šaty, do kterých Kate obléká malou princeznu. Jak jsme zjistili, tak ty nejčastěji nakupuje u Liberty London,  svetříky pro změnu u španělské značky Dona Carmen a botičky u Early Days. 

Podívejte se do galerie :-)

Další informace o tom, kde Kate nakupuje, najdete na webu Ženy.cz.

Video: Princezna Charlotte a princ George si hrají s balónky

GALERIE: To je nuda! Princ George si prababiččiny narozeniny moc neužíval
Princ George slaví 4 roky. Už nemusí nosit podkolenky, ale na kalhoty si ještě počká
Co měly královské děti oblečené na svatbě Pippy? A proč George plakal?

 

Témata: Slavní rodiče, Krása a styl, princezna, Kat, Victoria Beckhamová, George, Kate Middleton, Kalhoty, Mama, Máma, Harper, Carmen, Beck, Kate, Sla, Liberty, Dcera, Malá princezna, Vévodkyně, Charlotte, London, Nuda, NEJ, Beckham, Dětská móda