Maminka.czSlavné maminky

Vzpomínáte na kapelu Spice Girls? Victoria, Mel B, Geri, Mel C a Emma jsou dnes zasloužilými mámami!

Dita Mrázková 1.  9.  2022
V 90. letech patřily k nejúspěšnějším a také nejprodávanějším interpretkám všech dob. Jenže pak se jejich cesty rozešly, všechny založily rodinu, a i když před šesti lety oznámily comeback, už nebyly tou původní "super pětkou". Victoria a Mel C po dávném úspěchu netoužily. Jak všechny žijí dnes?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V devadesátkách snad nebyl nikdo, kdo by neslyšel jejich legendární taneční hit Wannabe. Pětice potrhlých hopsalek dobyla během krátké doby celý svět, milovala je i královská rodina, jak rychle ale jejich hvězda zazářila, stejně tak i zhasla...

Klepněte pro větší obrázek

Jedna z nich zlomila srdce sexy fotbalistovi, další se potýkala s despotickým partnerem. Všechny se staly matkami a všechny se shodují na tom, že tím úplně největším úspěchem bylo právě mateřství.

Emma Bunton (Baby Spice)

Klepněte pro větší obrázek

Před rokem se vdala za dlouholetého partnera a otce svých synů Jadea. Prvorozený Beau má dnes už patnáct let, Tateovi je jedenáct a celá rodina se netají tím, že by si přála do rodiny ještě jeden přírůstek. "Beau mě nedávno naprosto odrovnal, když za mnou přišel a řekl: Mami, musím do toho jít a mít sex!," svěřila se Emma. O svých synech říká, že jsou vychováni přísně, musí pravidelně pomáhat s domácími pracemi a plnit si své úkoly. Ale jejich máma se dokáže i rozněžnit, to když občas nezapomene vyznat svým chlapcům lásku: "Přinášíte nám tolik radosti a světla a měníte svět k lepšímu. Milujeme vás! Máma & táta!"

VIDEO: Madonna: Královna popu i skandálů
 

Témata: Láska a vztahy, Slavné maminky, Rodičovství, Rodina, Mateřství, Životy slavných, Výchova, Instagram, Syn, Dcera, zpěvačka, slavné děti, matka a dcera, TikTok, Victoria Beckham, kapela, Harper, David Beckham, Madonna, Mel B, Británie, Spice Girls, Mel C, Skandál, Melanie Chisholm