Maminka.czDěti

Yes Visage: Začněte se znovu líbit

Reklama 25.  9.  2019
Snad každá maminka to zná velmi dobře. Tělo se během těhotenství změní a vyzrát nad problémovými partiemi není jen tak. Cvičení ani zdravá strava bohužel v některých případech nestačí, přesto existuje způsob, jak svoje křivky získáte po porodu zpět.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Právě maminky si časem dopřejí operaci prsou, protože když prsa ztratí svoji plnost a pevný tvar nebo naopak zůstanou velká a povislá, je účinným řešením pouze plastika. Získat zpět hezký tvar lze modelací, zvětšením, zmenšením, případně augmentační mammaplastikou, která modeluje a zároveň doplňuje ztracený objem. Další problémovou partií maminek jsou kožní nadbytky či povolená povislá kůže v oblasti bříška nebo rozestoupené břišní svaly. Řešením je moderní chirurgický zákrok zvaný abdominoplastika či miniabdominoplastika. Ten dává bříšku zpět pevný tvar a umí povolené břišní svaly stáhnou zpět. Pokud je však jediným problémem bříška nahromaděný tuk, pak řešením je cvičení a z estetických výkonů také liposukce. Tou nejmodernější a nejšetrnější v současné estetické medicíně je laserová liposukce SlimLipo, která je bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie a nevyžaduje dlouhé zotavování. Je tedy rychlá, komfortní, a navíc s dvojím efektem. Jednak tuky mizí a zároveň laser vypíná a zpevňuje pokožku, která po zákroku snadno přilne zpět k tělu, takže nevznikají ani kožní převisy ani nerovnosti

O Klinice YES VISAGE

Klinika YES VISAGE je největší klinika estetické medicíny a plastické chirurgie v České republice a na Slovensku s pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Nabízíme plný rozsah preventivní a estetické medicíny, dermatologie a plasticko-chirurgických zákroků, vysokou profesionalitu s garancí odborné úrovně poskytovaných služeb, špičkové technologie a plně vybavené zázemí moderních klinik. Garantujeme diskrétní individuální přístup, nadstandardní péče a komplexní řešení s důrazem na bezpečnost a šetrnost pro klienta. Zajišťujeme klidné a komfortní moderní ubytovací zázemí s výjimečnými službami, kvalitní moderní gastronomií a možností relaxace.

A POZOR, VŠECHNY MAMINKY MAJÍ V YES VISAGE SLEVU! Více na www.yesvisage.cz/maminka

Témata: Děti