Maminka.czNovorozenec

"Z břicha mi vytáhli batole!" Matka porodila šestikilovou holčičku

Gabriela Kolinová 10.  6.  2017
Schválně, kolik vážil váš drobeček, když se narodil? 3 kila? Víc? A teď si představte, že by měl kil šest. Přesně tolik měla holčička, která se narodila v květnu na Floridě. Dvojnásobek klasické porodní váhy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Vypadalo to, že z břicha mi vytáhli batole. Tak byla veliká," řekla serveru ABC News pyšná maminka Chrissy Corbittová. 

Šestikilová holčička se narodila 15. května ve městě Keystone Heights na Floridě. Maminka Chrissy a její manžel Larry, kteří už mají čtyři děti, ji pojmenovali Carleigh. A do doby, než na ně poprvé vykoukla, neměli ani tušení, jak velká bude.

Vlastně svou hmotností šokovala i lékaře. Chrissy musela podstoupit císařský řez. Když jí lékaři vyndavali miminko ven, slyšela, jak se na operačním sále všichni smějí. "Odhadovali, kolik váží. Když mi ji ukázali a řekli, že má šest kilo, nemohla jsem věřit vlastním očím," vypráví čerstvá maminka. 

"Vypadá jako šestiměsíční dítě," říká její otec Larry Corbitt a dodává, že měli problém sehnat v porodnici vhodné plenky. Carleigh totiž potřebuje rovnou velikost 3 a ty tam pro novorozence nemají. "Šatičky, které nosí, jsou na devítiměsíční děti," dodává s úsměvem hrdý otec. 

Témata: Děti, Porod, Novorozenec, Od těhotenství k porodu, Matka, ABC, Larry, Chrissy, Chriss, Máť, Operační sál, Výtah, Čerstvá maminka, ABC News, Pyšná maminka, Carl, Pór, Hrdý otec