Maminka.czMenstruace

Z panny sexuální kouzelnicí aneb čtyři tváře ženy během menstruačního cyklu

Eliška Stofferová 22.  3.  2017
Věděly jste, že každá zralá žena má v sobě minimálně čtyři v průběhu měsíce se střídající silné sexuální energie, z nichž se každá projevuje jinými kvalitami?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Toto je třeba si uvědomit, vstřebat a tzv. zažít, abychom my ženy mohly naplno rozkvést a využít svůj potenciál a aby nám muži mohli dát to, co potřebujeme k oboustranné spokojenosti,“ říká Ilona Bittnerová z webu Kalíšek.cz provozující mimo jiné také blog zaměřující se na ryze ženská témata.

Čtyři fáze menstruačního cyklu

Menstruační cyklus u žen není jednotvárný, má čtyři fáze. Každá fáze je specifická s unikátní energií, která se skrze ženu projevuje různými sexuálními náladami, potřebami a tužbami. To, co vás jeden týden vzrušuje, uspokojuje a vede k úžasnému a přirozeně plynoucímu sexu, vůbec nemusí týden následující fungovat.

Pokud již tyto změny v průběhu cyklu na sobě pozorujete, nebuďte zaskočené, zmatené či naštvané. Je to naprosto normální a přirozený jev, který prožíváme každá z nás, bez ohledu na náš původ a postavení.

Video: Rozhovor s gynekoložkou o problémech s menstruací

Čtyři ženské archetypy, panna, matka, kouzelnice a baba, se v průběhu každého menstruačního cyklu prostřídají a projevují svými přirozenými sexuálními energiemi.

Proto se pokuste více zaměřit na sebe samu, vnímat své pocity, tužby a potřeby. Brzy své čtyři „sexuální archetypy“ rozpoznáte a budete schopny v té které fázi cyklu přesně směřovat své partnery tak, aby pro vás oba byl sex neustálou zábavou a potěšením.

Témata: Video, Láska a vztahy, Sex, Menstruace, Celý vesmír, Umělkyně, Kalíšek, Flirt, Běh, Ideální období, Pán, Tvář, Sexualita, Tvar, Ovulace, Zen, Osobní rozvoj, Čelist, Ilona Bittnerová, Archetyp, Milostný akt, Menstruační cyklus, Ženskost, Čtyři, Bába, Menstruační kalhotky na Heureka.cz