Maminka.czPředškolák

Začít školní docházku s rostoucím nábytkem moll se vyplatí!

Reklama 25.  1.  2016

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Myslete na zdraví dětí už při zápisu do školy

Správné a zdravé sezení v dětství ovlivní kvalitu života v dospělosti. 

Děti prosedí u stolu v průměru 8 – 9 hodin denně. Snídaně, škola, oběd, opět školní výuka nebo družina, televize nebo počítač a večeře. Je tedy důležité vybrat kvalitní ergonomicky tvarovaný nábytek!

Výškově nastavitelné stoly a židle Moll se přizpůsobí tělesným proporcím a nárokům školáků.

Klepněte pro větší obrázek

Moll  pro malé i velké!

Rostoucí stůl Winner  je variabilní v designu a funkčnostech, které nabízí. Díky možnostem výběru ze dvou velikostí se tak hodí do každého dětského pokoje. Stůl  Winner Compact  je  ideální pro menší dětské nebo studentské pokoje.

Klepněte pro větší obrázek

Stůl  Winner ve standardní velikosti nabízí více prostoru a další možnosti rozšíření pracovní plochy. Obě verze stolu mají výškově nastavitelnou naklápěcí pracovní desku a s dětmi rostou až do studentského věku.

Klepněte pro větší obrázek

Investujte do zkušeností

Firma moll má více než 40–leté zkušeností  s vývojem a výrobou ergonomického rostoucího nábytku. Tento nábytek  je oceněn certifikáty AGR, které zaručují, že jeho parametry  odpovídají nejvyšším požadavkům ergonomie.

Každý stůl od firmy moll je vybaven výškově nastavitelnou a naklápěcí pracovní deskou, která umožňuje  nastavení desky stolu pro každou jednotlivou činnost, tak jak ergonomové na základě výzkumu a studií doporučují:

0 – 5°  pro kreslení a podobné činnosti

8 – 12° pro psaní

15 – 20° pro čtení

Klepněte pro větší obrázek

K ergonomickému stolu neodmyslitelně patří i rostoucí ergonomická židle. Pro děti školního a předškolního věku a děti, které začínají získávat  návyk  sedět  a pracovat u psacího stolu doporučujeme  židli Maximo.

Židle Maximo je nastavitelná do výšky, hloubky a nastavitelná je i opěrka zad. Díky těmto funkcím nastavíme židli přesně podle tělesných proporcí dítěte.Velkou předností židle je možnost zastavit otáčecí mechanismus, což běžná dětská otáčecí židle neumožňuje.Navíc kolečka židle jsou vhodná pro jakýkoli druh podlahy

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Zdravé a ergonomické sezení u stolu díky rostoucímu stolu a židli znamená, že je tělo uvolněné  a nevyžaduje žádné  nucené držení těla. Jen tak dosáhneme u dětí  maximální koncentrace pro učení nebo jinou činnost u psacího stolu. Díky zdravému sezení  zamezíme  poruchám držení těla a bolestem zad a hlavy.

Klepněte pro větší obrázek

Rostoucí nábytek moll je vyvíjen na základě vědeckých poznatků o ergonomii. Díky svým ergonomickým vlastnostem zaručuje zdravé sezení a zajistí ty nejlepší podmínky pro zdravý růst Vašich dětí!   

Více informací o rostoucím nábytku moll naleznete na www.moll-funktion.de

nebo u našich prodejců v ČR.

www.rostoucistolymoll.cz

www.abconcept.cz

www.pearl-design.cz

www.pelzer-interiery.cz

www.gazel.cz

www.dekoart.cz

Témata: Děti, Předškolák