Žádné tabu. Poradíme vám, jak na miminko!

Reklama 23.  5.  2016
Pořízení miminka je pro partnery závažným rozhodnutím, které ovlivní celý jejich dosavadní život. Některé dvojice mají to štěstí, že se početí podaří ihned, ale jiným štěstěna zrovna dvakrát nepřeje. Co mohou partneři dělat špatně v situacích, které jsou určené pouze pro ně, vám prozradíme právě nyní!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Rodina až jako třešnička na dortu, ale věk je neúprosný!

Klepněte pro větší obrázek 
Odkládání založení rodiny může přinést řadu komplikací

Je všeobecně známo, že současná doba je značně hektická a založení rodiny se často odkládá až na nejpozdější možnou dobu. Cílů, které člověk většinou chce splnit ještě před dítětem, je hned několik. Nejprve škola, poté kariéra, soustavné budování vlastního zázemí… To vše rozhodně není otázkou krátkého času, ale několika let. Bohužel s přibývajícím věkem se výrazně snižuje možnost otěhotnět a donosit zdravé dítě.

Časté intimní chyby při snaze o potomka

Důvodů, proč se početí některým párům komplikuje, je několik. Zde jsou ovšem uvedeny ty, o kterých se nahlas nikde nehovoří.

Správná poloha je základ

Klepněte pro větší obrázek 
Volbou vhodné polohy můžete problém vyřešit dříve, než se nadějete

Milenecké páry jsou ve 21. století zvyklé na různé praktiky. Erotické pomůcky, literatura, kosmetické přípravky jsou na současném trhu běžně k dostání.  Časté střídání poloh a experimentování však leckdy vede k přehlížení misionářské polohy. Právě ta je pro početí miminka nejvhodnější, protože při ní dochází k hlubokému pronikání a muž ejakuluje přímo na děložní čípek partnerky.  V případě založení rodiny tedy rozhodně nepodceňujte tuto osvědčenou klasiku.

Vyvrcholení pro oba partnery

Klepněte pro větší obrázek 
Odhodit stud a vychutnat si milování je to pravé!

Orgasmus není pouze mužská záležitost. V ideálním případě by také žena měla prožít své vyvrcholení. Díky němu se poté spustí „nasávací efekt“ děložního čípku, ten se rozpohybuje a načerpá spermatickou tekutinu, čím do dělohy přijme mnohem více mužského ejakulátu.

Jak ještě můžete své snažení podpořit?

Klepněte pro větší obrázek 
Unikátní doplněk stravy Fertility Blend® pro ženy

Chybný krok rozhodně neuděláte, když vyzkoušíte doplněk stravy Fertility Blend® pro ženy, který je ve svém segmentu jedničkou na trhu v USA.

Fertility Blend® je doplněk stravy obsahující mimo jiné zinek, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci, vitamin B6 pro regulaci hormonální aktivity a také kyselinu listovou, jež přispívá k běžnému metabolismu homocysteinu. Protože je snaha o miminko mnohdy psychicky velice náročná, nabízí tento pomocník pro ženy také vitamin B12 a hořčík pro normální psychickou činnost. Patentově chráněná kombinace látek (L-arginin, izoflavony z extraktu jetele lučního a katechiny z extraktu zeleného čaje) zajišťuje vzácnost a originalitu přípravku. Díky unikátnímu patentovému složení je vhodné jej užívat jako doplněk při hormonální léčbě i v době těhotenství, a to dokonce až do 12. týdne.

Účinky Fertility Blend® jsou ověřeny klinickou studií provedenou americkým lékaři ze Stanford University School of the Medicine v roce 2006. Této studie se zúčastnilo 93 žen ve věku 24 až 42 let, které se neúspěšně pokoušely po dobu 6 až 36 měsíců otěhotnět. Ve skupině čítající 53 žen, které užívaly Fertility Blend® pro ženy, otěhotnělo po 3 měsících 14 žen (26 %). Po 6 měsících užívání úspěšně počaly další 3 ženy. Studie tak potvrdila, že přípravek může zvýšit úspěšnost početí, dále se ukázalo, že upravuje nepravidelnost menstruačního cyklu a může být efektivním doplňkovým opatřením především v případech nevysvětlitelné neplodnosti.

K dostání na www.fertilityblend.cz. Na tomto webu je k zakoupení rovněž varianta Fertility Blend® pro páry, která obsahuje i balení pro muže s vysokou koncentrací zinku, jenž přispívá k normální spermatogenezi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

Klepněte pro větší obrázek 
Zapojte i partnera! Jedinečný doplněk stravy Fertility Blend® pro páry

Při zakoupení přípravku Fertility Blend® pro ženy nebo přípravku Fertility Blend® pro páry na stránkách www.fertilityblend.cz zadejte kód FB34 a získáte poštovné ZDARMA! Platí do 6. 6. 5. 2016.

Pro stálé zákazníky Fertility Blend® je rovněž připraven Věrnostní program, při kterém můžete získat 1 produkt Fertility Blend® zdarma.