Maminka.czKam s dětmi

Zajděte s dětmi na Dětskou planetu

Iva Endrychová 12.  11.  2014
Pokud stále nemáte inspiraci na vánoční dárky může vám pomoci návštěva výstavy Dětská planeta 2014. Děti se zabaví v městě, jehož čtvrti obývají oblíbené hračky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V pražských Holešovicíchve dnech 13. až 16. listopadu proběhne tradiční veletrh hraček, her a dětských potřeb. 

Kromě spousty vánočních dárků za veletržní ceny je připraven i bohatý doprovodný program nejen pro děti. 

Ve čtvrtek a v pátek všechny kreativní děti určitě potěší Play – Doh akademie, kde si mohou dle projekce videa vymodelovat třeba zvířátko nebo petšopáka. Pomáhat jim bude vždy výtvarník a v pátek se mohou navíc těšit na Michala Nesvadbu z Kouzelné školky. Koho přestane bavit modelování tak si zkusí překážkovou dráhu nebo využije skákací hrad. Kdo bude unavený tak může odpočívat v kině a nabrat sílu na další úkoly.

V sobotu 15. listopadu si mohou vybrat mezi návštěvou Hasbro města, ve kterém budou moci navšívit spoustu zajímavých čtvrtí se zajímavými obyvateli například Littlest Pet Shop, Furbíky a dalšími. V každé čtvrti mohou splnit úkol, za který poté dostanou drobný dárek. Připravena je i Ježíškova pošta. 

Větší děti se mohou zapojit do boje Rebelek proti Zombíkům ve čtvrti Nerf. Transformes se pro změnu těší na společnou fotografii s vašimi dětmi. 

Součástí veletrhu je i veletrh HRAY!Expo, který je věnován počítačovým hrám. 

Veletrh je ve čtvrtek a pátek otevřen od 10.00 do 18:00 a v sobotu a v neděli se brány veletrhu otvírají už v 9:00 a v sobotu se zavírají v 18:00 a v neděli už v 16:00 hodin. 

Dospělá vstupenka stojí 150 korun, děti do 3 let mají vstup zadarmo, do 12 let zaplatí 50 korun. Rodinná vstupenka (2 dospělí + 2 děti) stojí 300 korun. 

Bližší informace naleznete na stránkách veletrhu, kde také můžete získat zlevněnou vstupenku na všední dny za 120 Kč, když se zaregistrujete. 

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, Plán, Zombík, Tradiční veletrh, Play Doh, Projekce, Ježíšková