Maminka.czKam s dětmi

Zajděte si pro inspiraci na veletrh FOR BABIES 2014

Iva Endrychová 30.  9.  2014
Čekáte miminko? Víte, co vše pro něj potřebujete? Inspiraci najdete na veletrhu For Babies 2014. Tipy na vánoční dárky pro děti vám dá pro změnu veletrh For Toys 2014. Současně se konají i veletrhy For Games, Model Hobby nebo 4Fans.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Letos se v termínu 2. až 5. října 2014 uskuteční ve výstavním areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech už 5. ročník obou veletrhů.  Kromě desítek vystavovatelů je pro vás i vaše děti připraven bohatý zábavný doprovodný program.

Letos se  na výstavní ploše 8300 metrů čtverečních můžete těšit na představení novinek od 233 vystavovatelů (9 zahraničních).

Potřeby pro miminko najdete na For Babies

Na veletrhu For Babies najdete kompletní vybavení nejen pro miminko, ale i potřeby pro batolata a malé děti. Na místě si budte moci přímo vyzkoušet a porovnat několik novinek z oblasti kočárků a autosedaček, například u stánku společnosti Babypoint, s. r. o. budou představeny novinky od značek X-lander, německé značky TFK. Nebude chybět ani představení nových modelů dětských autosedaček BeSafe.  Česká firma Mamaja představí novou Manducu sling, která je kombinací šátku a nosítka pro děti.

Novinky mezi hračkami představí For Toys

Vánoce jsou za dveřmi a mnoho výrobců a prodejců na tento veletrh připravuje předvánoční nabídku her a hraček. Malé stavitele jistě potěší dlouho očekávaná nákladní TATRA 148, kterou po loňské premiéře přiveze společnost Dino. Ti, kteří mají v plánu koupit dětem odrážedlo či koloběžku, mohou vybírat z bohaté nabídky firem First bike, Intrea Piko nebo Micro, která nabízí švýcarské skládací koloběžky.

Kreativci by zase neměli minout expozici firmy Lowlands, která kromě tolik oblíbených korálků HAMA nabídne razítka pro nejmenší READYtoLEARN, ekologickou stavebnici FISCHERTiP a unikátní magickou silikonovou hmotu THINK DOH. Legendární trojhranné voskovky MAGIC a jiné kreativní a psací potřeby najdou tvořiví návštěvníci na stánku firmy RICO.

„Společnost Albi Česká republika představí tzv. Kouzelné čtení, díky kterému se děti zábavnou a poutavou formou dozví spoustu zajímavých a užitečných informací. Kouzelné čtení je určeno jak dětem v předškolním věku, tak dětem starším, ale bezpochyby zaujme i dospělé. Záleží pouze na tom, jakou knihu si právě zvolíte. Díky speciální technologii mohou knihy plně využívat i děti v předškolním věku, které ještě číst neumějí. Knihy jsou namluveny populárními interprety, jako jsou Josef Somr, Otakar Brousek ml. či Zora Jandová,“ říká manažerka veletrhů Hana Kovářová.

Na své si na veletrhu přijdou i holčičky, společnost Baby in style zde představí produkty z kolekce My Doll včetně originálních ručně šitých látkových panenek, nábytku a zařízení jejich pokojíčků. Pro všechny návštěvníky, kteří si zakoupí vstupenku na veletrh, bude navíc připraven dárek ve forměslevy na super „brouky“ HexBug.

Zábava pro malé i velké

Firma SPARKYS připravila pro návštěvníky již 3. ročník vyhlášení ocenění s názvem Nejlepší novinka „Jedná se o projekt, do kterého se mohou zapojit všichni dodavatelé a prodejci hraček v ČR. Přihlášeny mohou být hračky, které byly uvedeny na trh v roce 2014. Do hlasování o Nejlepší novinku roku 2014 bude zapojena veřejnost přímo na veletrhu,“ vysvětluje Hana Kovářová.

V sobotu na výstaviště zavítá dívčí vokální skupina Yellow Sisters. Zároveň zde proběhne křest nového CD Usínáčky, jehož kmotrami se stanou Petra Černocká se svou dcerou Barborou Vaculíkovou. Připraveno je i vystoupení dětského tanečního souboru Vonička, bublinářská show nebo zpívání s Inkou Rybářovou. Tradičně bude součástí veletržního dění soutěž Dětská tvář veletrhu ve spolupráci s Fotoateliérem Jany Hozové.

Informace o otvírací době a cenách vstupného najdete na webu veletrhu

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, PVA Expo, Hana Kovářová, Fischer, Kmotra, Nové cd, Babi, Petra Černocká, Fotoateliér, Dětská tvář, Doll, For TOYS, Read, Hama, Metr čtvereční, PVA, PVA Expo Praha, Česká firma, Zora Jandová, Kovářov, Veletrh, TFK, Vystavovatel, Yellow Sisters