Maminka.czPříběhy

Zamilovali se do sebe jako teenageři, teď rodina žije a cestuje v dodávce

wall 2.  10.  2020
Dovolená v dodávce nebo, jak se teď říká, v obytném vanu je hitem posledních let. Ale málokdo se rozhodne v něčem takovém trvale bydlet. Tahle australská rodina do toho nicméně šla.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Bývalá učitelka na základní škole Emilly Sonsie (28) a její manžel, bývalý manažer maloobchodu, Michael (28) z australského státu Victoria se poprvé potkali jako teenageři. 

Brzy se do sebe zamilovali. Bylo jim dvacet, když se zasnoubili, o další dva roky později se vzali, v pětadvaceti se stali rodiči malého, dnes tříletého Huntera. 

Podzimní dekorace, které zvládnete i s dětmi. Spousta inspirativních fotek!

Tříčlenná rodina původně ani náhodou neuvažovala o alternativním způsobu života, ale nakonec právě k němu dospěli. V červnu 2019 se procházeli venku, probírali svůj život horem dole a rozhodli se. 

Prodali dům, odešli ze zaměstnání a koupili obytné auto, ve kterém od té doby žijí. A samozřejmě cestují. Renault Master z roku 2017 je vyšel v přepočtu na několik set tisíc korun, opravili ho a láskyplně pojmenovali "Pep". Na cesty vyrazili letos v březnu. 

Svůj příběh zveřejňují na rodinném Instagramu @sonsie_life

RETRO: U Mácháče, v Tatrách nebo u Balatonu – to byly dovolené za socialismu!
Mateřská dovolená 2024: Vše, co potřebujete vědět
Mateřská a rodičovská dovolená

Mateřská dovolená 2024: Vše, co potřebujete vědět

Témata: Příběhy, Rodina, Dovolená s dětmi, Zajímavosti, Cestování, Maminka cestuje, Prázdniny, Cestujeme, Emily, Hunter, Dodávka, Alternativní způsob, Hit, Van, Teena, Manžel, Ted, Renault, Poslední rok, Dovolená