Maminka.czTestovací klub

Zapojte se do našeho testovacího klubu! Co všechno budeme zkoušet?

redakce 24.  8.  2018
Chcete se stát rodinou, která bude udávat trendy a na jejíž doporučení se budou moci ostatní spolehnout? Zapojte se do redakčního testování časopisu a webu Maminka. Stačí se jednoduše zaregistrovat. Pokud dostaneme do redakce produkt k otestování, je možné, že přistane právě u vás doma.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když kupujete nějakou věc do domácnosti, na co se kromě funkce, vzhledu a parametrů zaměříte? Pravděpodobně vás budou zajímat hodnocení a zkušenosti těch, kdo už výrobek vyzkoušeli.

A proto jsme se rozhodli založit Testovací klub rodičů. O své zkušenosti s produkty (nejen pro děti) se s námi podělí přímo samotní rodiče. Pokud byste chtěli patřit mezi testující, není nic jednoduššího než vyplnit registrační formulář TADY

Pravidla Testovacího klubu a přihlášku najdete TADY

Co se stane pak? V redakci budeme mít uložený váš kontakt a ve chvíli, kdy dostaneme od výrobce nějakou věc k otestování, obrátíme se třeba právě na vás.

Poštou vám pak zašleme výrobek k otestování (samozřejmě po předchozí domluvě) a vy nám na oplátku napíšete pár řádků a zdokumentujete, jak jste s ním byli spokojení. Ideálně pořídíte několik fotek a pošlete krátké video, pokud půjde o testování pro on line verzi Maminky.

V minulosti jsme takhle například testovali dětskou kosmetiku, chodítka, bublifuky, hračky nebo dudlíky. Rodiče kupříkladu dostali na vyzkoušení mopy (recenzi najdete v záříjovém čísle časopisu Maminka), určitě budeme testovat různé vybavení pro miminka, hračky nebo školní pomůcky. 

Vyzkoušeli jsme vylepšené dudlíky. Jak dopadly v testu?

Z následujícího videa je patrné, že testování bublifuku si děti náramně užívaly:

Možná se teď ptáte, co za to? Odměnou pro vás bude daný produkt, který si budete moci nechat, a také dobrý pocit, že jste pomohli některým rodičům v rozhodování při koupi. Dále dostanete jako bonus dvacetiprocentní slevu na roční předplatné časopisu Maminka, Sluníčko nebo Mateřídouška. A možná právě v časopise Maminka najdete svou recenzi s fotkou vašeho dítka nebo celé rodiny. 

A koho hledáme? Především rodiny s dětmi od narození do dvanácti let, konkrétní testující pak vybíráme podle toho, o jaký výrobek jde. 

Tak co, jdete do toho s námi? Těšíme se! 

Testujeme s dětmi: Jak dopadl bublifuk, který slibuje vážně velké bubliny?
Testujeme s dětmi: Jak dopadly pěny na koupání a sprchové gely pro děti?
Testovali jsme hračky. Které u našich dětí bodují?
Témata: Mateřídouška, Čtenářské testy, Testujeme s dětmi, Rodina a vy, Testovací klub, školní pomůcky, Maminka, Formulář, Dětská kosmetika, Výrobek, Školní pomůcka, Registrační formulář, Otestování, Redakce, Krátké video, Produkt, Testování, Časopis, MOP, Roční předplatné, Celá rodina, Následující video, Rodiče, Náš, Klub, Školní potřeby na Heureka.cz