Maminka.czSluníčko

Zasněžené Sluníčko s medvědí vystřihovánkou a spoustou oblíbených rubrik

16.  1.  2021
Další číslo tradičního dětského časopisu je tu! Nechybí Nesmyslov, který vaše děti milují možná stejně jako ty naše. Super je medvědí vystřihovánka a našim tipem je ptačí skládačka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Letošní zima připomíná kouzelné Ladovy obrázky. Děti si díky sněhové nadílce užívají každodenní sáňkování, stavění sněhuláků i koulovačky. Domů do tepla se pak vracejí sice pořádně vymrzlé, zato šťastné. A u kamen pak určitě rády sáhnou po hrnečku s horkým čajem a po něčem dobrém k němu. A tou dobrotou teď nemyslíme ani koláč, ani kus čokolády, ale oblíbený časopis Sluníčko se zábavnými kvízy a hádankami, laskavými pohádkami, zajímavými vystřihovánkami a detektivními komiksy.

SNADNÉ OBJEDNÁNÍ AŽ DOMŮ

Sluníčko si můžete snadno objednat až domů, stačí pár kliknutí na náš iKiosek. Platí se kartou, poštovné hradíme my. Za pár dní budete mít Sluníčko ve schránce. 

Na stránkách lednového Sluníčka jsou porůznu poschovávané červené puntíkaté hrnečky. Jestlipak se malým (ne)čtenářům povede je všechny objevit? Každopádně jim tato pátračka zabere spoustu času, který si můžete vy, rodiče, sobecky zabrat pro sebe. 

Vystřihujte lední medvědí maminku s medvídětem

Kromě toho, že si můžou děti vystřihnout puntíkatý hrníček, konvičku i sáček s čajem, je tu pro ně přichystaná medvědí vystřihovánka. Ta se vztahuje ke komiksu, v němž se Méďa s Brumlinkou pomocí kouzelné mapy přenesou do země věčného ledu a sněhu. S ledními medvědy je spojena i jednoduchá encyklopedie a omalovánky. V lednovém Sluníčku je toho ale pro vás přichystáno mnohem, mnohem víc, jak můžete vidět na obrázcích.

Tak račte vstoupit…

Nové číslo časopisu Maminka! Naučte se odpočívat, odemkněte dětský talent
Lednová Mateřídouška se s dětmi vypraví na cestu kolem světa!
Témata: Mateřídouška, Sluníčko, Předškolák, Hry pro děti, Naše tipy, Tvoření, Mateřská škola, Za zábavou, vystřihovánka, pracovní listy, Kvíz, Skládačka, Spoušť, Medvídě, Sněhulák, Méďa, Komiks, Rubrika, Bruml, Časopis, Puntík, RUB, Čaj, Dětský časopis