Maminka.czReklama

Zažehněte jiskru vzájemné vášně s novými vůněmi Attraction Desire od AVONU!

Reklama 22.  2.  2021
Nová dvojice smyslných vůní Attraction Desire rozšířila dosavadní úspěšnou řadu Attraction od AVONU.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tato řada je tvořena smyslnými vůněmi určenými pro ni a pro něj. Ty nejkvalitnější ingredience, rafinované složení a vůně evokující touhu a vášeň! Právě taková je nová dvojice vůní ATTRACTION DESIRE.

Kdo říká, že si smyslný voňavý zážitek nemůžete dopřát každý den? I když je Valentýn už za námi, díky vůním Attraction Desire můžete slavit svátek zamilovaných nepřetržitě celý rok. Duo Attraction Desire okouzlí každého, kdo si troufne podlehnout a přičichnout si. A co je tím elixírem lásky, který dokáže zažehnout pomyslné kouzlo a vášeň vzájemné přitažlivosti? Jsou to šťavnaté černé třešně a svůdná ambra, ingredience dodávající odvážný a neodolatelný element pokušení oběma vůním z dvojice Attraction Desire: Attraction Desire pro ni a Attraction Desire pro něj.

Přírodou se při své tvorbě ráda nechává inspirovat tvůrkyně vůní a světově proslulá parfumérka Gabriela Chelariu. „Pro dámskou i pánskou vůni Attraction Desire byly inspirací pocity nadšení a touhy, které všichni zažíváme, když se nám podlamují kolena při pomyšlení na našeho milence či milenku. Díky zakomponování kontrastujících ale známých tónů vytváří vůně explozi silných prožitků, které pociťujeme, když jsme zamilovaní. Obě vůně podněcují emocionální prvek vzrušení a potěšení, vedoucí k následné touze,“ uvádí tato talentovaná parfumérka s rumunskými kořeny.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Složení vůní:

Attraction Desire for Her (orientální vanilková ambra): Ve vrchní nótě ucítíte svůdnou esenci černé třešně, která postupně přechází ve smyslnou vůni arabského jasmínu, aby skončila v náruči hřejivé zlaté ambry.

Attraction Desire for Him (kořeněné dřevo): Tato nečekaná kombinace černé třešně a kosatce doslova bere dech. Touhu a vášeň podporuje smyslná ambra, která je v samotném základu vůně – je dlouhotrvající, mužná a neskutečně vzrušující.

Společnost AVON je bezkonkurenčním leaderem na trhu s vůněmi, a to již od doby svého založení v roce 1886. Nyní je připravena zahájit další vzrušující kapitolu v kategorii vůní spuštěním kolekce Attraction Desire - kolekce, která přináší nové lákavé esence k zažehnutí vášně. Zákazníci se tak mohou těšit na televizní, printovou i on-line kampaň, včetně spolupráce s těmi nejlepšími influencery. Mysleli jste si, že znáte AVON? Věřte nám, letos ho poznáte mnohem lépe!

O společnosti AVON

Kosmetická společnost AVON je součástí globální společnosti Natura & Co a již 135 let zlepšuje životy žen prostřednictvím krásy… stále v tom pokračuje avšak moderněji! Přináší inovace, spojuje lidi, podporuje ženy, vnímá všechny podoby krásy. Slaví sílu žen po celém světě, podporuje je v objevování vlastního potenciálu a překonávání výzev. Překvapuje vás to? Přidejte se - #WatchMeNow #SledujteMe #AvonIsChanging #AvonSeMeni. AVON je zastánce toho, na čem skutečně záleží. Právě sílu krásy využívá k vytvoření lepšího světa pro ženy. Pozorně naslouchá potřebám žen a je hlasem jejich tužeb. Věří v lepší svět pro ženy, který bude lepším světem pro všechny.

Bojuje za zdravá prsa, protože rakovina prsu je jedním z nejčastějších onkologických onemocnění u žen, proto AVON věnoval více než 20 mil. dolarů na screeningové programy. Stejně bojuje i proti domácímu násilí, kterému čelí 1 ze 3 žen. Dosud pomohl již 14 mil. žen trpícím domácím násilím. Celosvětově společnost AVON předala více než 1 miliardu dolarů na projekty související se zdravím a bezpečím žen. Za posledních 20 let zaregistrovala více než 750 patentů a výrobky z jejího portfolia získaly více než 300 ocenění za poslední 3 roky. Věděli jste, že každou sekundu se po světě prodají 3 rtěnky, 7 parfémů a 2 výrobky pleťové péče značky Anew? Dobře známé a oblíbené značky jsou ANEW, mark., AVON TRUE, Planet Spa, Nutra Effects, Avon Care či Advance Techniques. Více o společnosti, aktivitách a výrobcích AVON se dozvíte na www.avon.cz a facebookovém profilu AVON Česká republika.

Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek
Témata: Reklama, Prezentace klienta