Maminka.czZdraví

Zdraví pro děti bez dlouhého času v kuchyni

Reklama 4.  8.  2020
Chcete svým dětem dávat kvalitní jídlo každý den a současně trávit čas s nimi a ne v kuchyni?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Chcete, aby vaše děti byly zdravé a šťastné. K tomu je třeba jim nabízet potraviny, které svým složením podporují zdravý vývoj a růst. Současně děti potřebují být ve vaší společnosti. Abyste nemuseli trávit dlouhý čas v kuchyni přípravou jídel, je tu pro vás v Albertu nabídka kvalitních výrobku pro vaše juniory.

Dobré jídlo není to jen to, které chutná, ale také to, které pochází z kvalitních surovin, je nutričně vyvážené i snadno dostupné. Značka Nature’s Promise pro vás připravila širokou řadu skvělých produktů z ověřených zdrojů. Nenechte si ujít koutek Zdravě s Albertem, ve kterém najdete celý sortiment značky. Je zde pestrá nabídka i pro ty nejmenší. Hledejte obaly se zelenými lístky a můžete si být jisti, že budete mít pro své nejmenší dobroty pro každou příležitost.

Všechny bio výrobky Nature‘s Promise BABY pocházejí z ekologického zemědělství, což zaručuje nejvyšší kvalitu. Současně si můžete být jisti, že BIO certifikát získávají pouze takové produkty, které splňují všechny předepsané postupy a vznikly způsobem šetrným k přírodě. Nenajdete v nich laktózu, přídavky cukru, umělá aromata a příchutě, syntetická barviva nebo emulgátory. 

Je potřeba zahnat žízeň? Zvolte bezlepkový BABY Nápoj. Děti mají rády hrušku nebo mrkev. Chutnat jim bude také jablko s hroznovým vínem nebo švestka s řepou.

Na svačinu je ideální tzv. kapsička, která má praktické balení. Jen otevřete uzávěr a vaše ratolest se sama postará o zbytek. Ovocné pyré má mnoho příchutí. Zajímavou kombinací je Letní mix jablka s broskví nebo mangem i příchuť s rakytníkem. Oblíbený je u dětí Zahradní mix s jahodou, višní a švestkou. Pokud chcete bezlaktózový výrobek, sáhněte po kombinaci ovoce s jogurtem a cereáliemi.

Přesnídávky se hodí při každé příležitosti. Může to být pro ty nejmenší snídaně, svačina i plnohodnotný oběd. Ty k obědu jsou čistě zeleninové nebo s přídavkem masa, sýru či přílohy. Nabídnout dětem můžete dýní s mrkví, lasagne s hovězím masem, zeleninu s kuřetem, rajčaty, smetanou nebo rizoto. Nasytí také BABY zeleninová polévka se sýrem nebo krémová kuřecí.

Témata: Zdraví, Zdraví na Heureka.cz