Maminka.czHračky pro děti

Značka Barbie odhaluje nové, zcela rozdílné Keny navržené dle současných trendů

Reklama 30.  6.  2017
Rozšířená řada Barbie Fashionistas představuje 2 nové typy postav pro panenku Kena a ještě více módních stylů pro Barbie.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Barbie® dnes oznámila rozšíření své řady Fashionistas® o 15 nových rozdílných panenek Kenů®, jenž se představí s třemi typy postav - štíhlou, širokou a původní - s různými odstíny pleti, barvami očí, účesy a moderním vzhledem. Nové panenky Kena se připojují k rozšířené řadě Barbie Fashionistas® a spoluutváří nejrozmanitější řadu panenek na trhu.

V roce 2016 představila Barbie tři nové typy postav pro panenku Barbie – vysokou, drobnou a s ženskými křivkami – to vše s různými odstíny pleti, barvami očí, účesy a nespočtem trendy modelů a doplňků. Značka Barbie vždy reflektovala dobu, modernizace panenky Kena je dalším krokem ve vývoji značky a její široké nabídky.

„Rozšiřováním naší produktové řady, zároveň znovu definujeme to, jak vnímá panenku Kena či Barbie dnešní nová generace.“ říká Lisa McKnight, senior viceprezidentka a generální ředitelka značky Barbie. „Proměna Kena byl přirozený vývoj značky, jenž dívkám umožní rozvinout jeho roli v Barbie světě, dle jejich vlastních představ.“

Řada obsahuje 15 nových panenek Kena se třemi typy postav, sedmi odstínů pleti, osmi odstínů barvy vlasů, devíti účesy a spoustou trendy modelů, od neformálního obchodního oblečení až po ryze sportovní kousky. Barbie také představuje dalších 24 rozdílných panenek Barbie.

Celý segment Barbie Fashionistas nadále překonává očekávání. Prodej zaznamenal vysoký dvouciferný růst na celém světě a řada získala titul "Panenka roku" na Toy Industry Association's Annual T.O.T.Y. Awards. Rozmanité panenky se postupně objeví i v jiných produktech Barbie, například v segmentu pohádkových panenek Dreamtopia nebo v segmentu povolání.

V České republice se nové panenky Fashionistas Barbie a Ken objeví koncem léta. Tuto „novou partu“ můžete také shlédnout na www.Barbie.com. Pro více informací a obrázků navštivte BarbieMedia.com.

Mattel

Mattel je kreativní společnost inspirovaná zázrakem dětství. Naším posláním je být celosvětovým lídrem v oblasti hry, vzdělání a rozvoje. Portfolio Mattelu obsahuje globální spotřebitelské značky jako Barbie®, Hot Wheels® Monster High®, American Girl®, Thomas & Friends®, Fisher-Price® a mnoho dalších. Společnost Mattel také vytváří řadu produktů vytvořených ve spolupráci s předními společnostmi zabývajícími se zábavou a technologií. S celosvětovou pracovní silou přibližně 32.000 lidí působí Mattel ve 40 různých zemích a své výrobky prodává ve více než 150 zemích.

Navštivte nás na www.mattel.com.

Témata: Hračky pro děti, Hračky na Heureka.cz