Maminka.czMaminka roku

Známe Maminku roku 2018! Stala se jí hrdinka Kristýna Tomečková

redakce 22.  11.  2018
Jedinečná soutěž Maminka roku už má svou vítězku. Včera večer se jí stala Kristýna Tomečková, maminka tří dětí z Prahy. Soutěž letos poprvé vyhlásil lifestylový měsíčník Maminka, aby tak ocenil ženy maminky, které jsou nejen skvělými mámami, ale i inspirací pro všechny ostatní.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Velmi silné životní příběhy finalistek pro mě byly důkazem toho, že má celý projekt smysl a že může poskytnout sílu a inspiraci ostatním ženám, maminkám,“ řekla šéfredaktorka časopisu Alice Rossi.

Na video medailonek vítězky se můžete podívat ZDE

Cenu Mamince roku 2018 předala Libuše Šmuclerová, generální ředitelka a předsedkyně představenstva mediálního domu CZECH NEWS CENTER a Lenka Koenigsmark, marketingová manažerka Mattel pro ČR, SR a Maďarsko.

Již dnes budeme znát Maminku roku! Jak budou hlasovat porotci?

V kategorii Maminka Blogerka zvítězila Kateřina Ramil, v kategorii Maminka Podnikatelka Lucie Hladíková a v kategorii Maminka Hrdinka Radka Doudová.

Porota, ve které zasedly známé osobnosti, jako jsou Tamara Klusová, Andrea Růžičková a Marika Šoposká, o absolutní vítězce rozhodla na slavnostním večeru v pražské restauraci Soho. Tady si vyvrcholení celé soutěže užilo všech devět finalistek a s nimi i celá redakce časopisu Maminka včetně partnerů soutěže.

„Byl to neuvěřitelně emotivní a pozitivní energií nabitý večer a já pevně doufám, že se příští ročník povede minimálně tak, jako ten letošní. Děkuju všem maminkám, které do soutěže šly a které odkryly kus sebe, a tím se staly inspirací pro všechny ostatní mámy,“ řekla k tomu šéfredaktorka Maminky Alice Rossi.

Celým večerem provázel moderátor Vojtěch Bernatský a zazpíval Ondřej Ruml. Další ročník soutěže Maminka roku bude lifestylový časopis Maminka vyhlašovat v březnu 2019.

 

Témata: Životní příběh, Tamara Klusová, Celá redakce, Praha, Libuše, Skvělá máma, Známá osobnost, Lucie Hladíková, Kris, Slovensko, Slavnostní vyhlášení, Alice Ross, Ondřej Ruml, Libuše Šmuclerová, Česká republika, Šéfredaktor časopisu, Marika Šoposká, Časopis, Generální ředitelka, Absolutní vítězka, Kristyna Tomečková, Celý večer, Ostatní žena, Máma, Pražská restaurace