Maminka.czGalerie

Jsou obětaví, nepostradatelní, a navíc zatraceně sexy! Dojemné snímky tatínků s dětmi vás zaručeně dostanou

redakce 15.  4.  2022
S dětmi v náručí jim to sluší nejvíc, že? Vybrali jsme pro vás ty nejkrásnější fotky, které chytnou za srdce. A pomohou uvědomit si v každodenním shonu a občasném stěžování si, že ONI jsou zkrátka pro děti vším. A často jen tím, že tady jsou. Jak řekl norský spisovatel C. B. Kelland o svém tatínkovi: "Neřekl mi, jak žít. Žil a nechal mě se na něj dívat."

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jinak voní, jinak si hrají, jinak objímají, a když dávají pusu, tak trochu škrábou. I když možná nedělají všechno podle našich mateřských představ, občas ztrácejí čepice, zapomínají na svačinky a bahno vůbec neřeší, děti je neskutečně milují! Nechte se unést okouzlujícími fotografiemi tatínků a jejich dětí!

Existuje řada studií, ze kterých vyplývá, jak moc důležitou a nepostradatelnou roli hraje otec v životě a výchově dětí. Ze švédské studie Univerzity v Uppsale například vyplynulo, že synové otců, kteří se aktivně zapojili do jejich života, jsou méně orientovaní na kariéru, jsou pružnější ve svých představách o přijímání rolí a projevují se méně agresivně. Proč? Protože se o ně otcové zajímali, aniž by na sebe museli upozorňovat špatným chováním.

U žen se zase prokázalo, že pokud mají plnohodnotný a dobrý vztah se svým otcem, mívají pak lepší vztahy se svými partnery i lepší mentální a fyzické zdraví ve věku kolem třiatřiceti let. 

VIDEO: Ach, ti tatínci aneb Když má maminka volno

Podívejte se na galerii tatínků, kteří své děti berou nejen jako součást, ale přímo jako naplnění svého života. Je to dojemnější, než si dokážete představit.

Témata: Galerie, Rodina, Péče o dítě a jeho výchova, Sexy, tatínek, Otec, Otcové, Nejen pro tatínky, oběť, Stěžování, Každodenní shon, Svačinka, Shon, Dojem, Bahno, Čepice, Zář, Děti, Studium, Pusa, Univerzita, Nejkrásnější fotka