Maminka.czKam s dětmi

Znáte sněžný volejbal?

Iva Endrychová 11.  3.  2016
Už víte, co budete dělat o víkendu?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Volejbal na sněhu

O víkendu 12.-13. března se ve “Špindlu”  v areálu Svatý Petr sejdou nejen profesionálové, ale také všichni příznivci tohoto sportu, který se bude hrát netradičně na sněhu. Všichni fanoušci, kteří této show přihlíželi již při loňském ročníku, znovu jistě ocení vysokou kvalitu skvělé podívané s názvem CEV Snow Volleyball Tour.

Kromě Krkonoš zažijí volejbal na sněhu také střediska Wagrain v Rakousku a Kronplatz v Itálii. Na letošní turnaj v České republice je přihlášen rekordní počet týmů – 32 mužských a 16 ženských dvojic. Cílem akce je mimo jiné získat globální uznání a přiblížit tuto sportovní disciplínu na sněhu co největšímu počtu lidí.

Terapeutka Brandon Bays v Praze

Třídenní praktický kurz s názvem Intenzivní cesta a Pokročilé nástroje proběhne od 18. do 20. března 2016 v Praze ukáže lidem způsob, jak významně ovlivnit kvalitu života přirozeným procesem samoléčby. 

Seminář je určen všem, kdo v životě hledají opravdovou radost, cítí se vyhořelí či bez motivace. Tato metoda si umí poradit i s fyzickými problémy, které se lékařům nedaří úspěšně vyléčit. S Cestou dokážete najít i správný směr, jak zlepšit vztahy s druhými lidmi i sám sebou.

Během semináře, který začíná v pátek od 9 hodin ráno a končí v neděli v 19 hodin večer v KC City, si návštěvníci postupně prožijí a naučí se proces a metody, které jsou blíže popsány v knize Cesta.

Prodej vstupenek a odpovědi na dotazy ohledně semináře na kontaktech info@cestabrandonbays.cz; +420 604 931 957.

Pro více informací prosím navštivte www.cestabrandonbays.cz

Festival Evolution

Pokud se aktuálně snažíte sladit rodinný a pracovní život, mohl by vám být nápomocný festival Evolution, který proběhne od 18. do 20. března v Praze na holešovickém výstavišti. 

Nejvýznamnější událost v oboru osobního rozvoje a zdravého životního stylu v České republice Festival Evolution zde představí více než čtyři sta tuzemských i zahraničních vystavovatelů, kteří své produkty a služby zaměřují na BIO STYL, ZDRAVÍ, ECO WORLD, ALTERNATIVU a OSOBNÍ ROZVOJ.

Vystavovatelé návštěvníkům nabídnou nejnovější produkty zdravé výživy, bio potravin, přírodní kosmetiky nebo praktické ekologické „zlepšováky“, chybět nebudou prezentace z oblasti výchovy a osobního rozvoje, zdravotní poradny nebo témata, která nahlédnou do sfér mimo každodenní realitu. Nedílnou součástí festivalu je také program, ve kterém se představí řada českých i zahraničních hostů se svými přednáškami, workshopy a poradnami.

V dětském koutku Rossmánek se rádi postarají o vaše ratolesti, zatímco vy můžete navštívit bohatý doprovodný program, nebo si společně s dětmi odpočinout v relaxační zóně se sedacími Tuli vaky. Maminky s nejmladšími dětmi mohou využít zázemí pro kojení i přebalování.

Na festivalu se sejdou čtyři stovky tuzemských i zahraničních vystavovatelů, kteří na svých stáncích nabídnou nejnovější produkty zdravé výživy, bio potravin, přírodní kosmetiky nebo ekologické produkty. A stranou nezůstanou ani novinky z oblasti výchovy a osobního rozvoje nebo témata, která vám umožní nahlédnout do sfér mimo každodenní realitu. Mezi vystavovateli zaměřenými na děti a dětské produkty nebude chybět přírodní kosmetika pro děti, jednorázové pleny, dětské oblečení z přírodních materiálů a samozřejmě výživa pro kojence, batolata i větší děti. Vystavovatelé pro letošek slibují nejen „žhavé“ novinky, ale také mnoho ochutnávek a speciální veletržní slevy.

Mezi vystavovateli v sekci BIO STYL letos nebudou chybět Lifefood, PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců, Pro-Bio obchodní společnost, Health Food Production, Havlíkova přírodní apotéka, Iswari superfood, Nobilis Tilia, nováčkem bude například bioSueňo, Weleda nebo ECCE VITA, sekce ZDRAVÍ se zúčastní Herbadent, Freshland, Bemer Medical Technic, Cosmetics ATOK International, Diochi, Energy Group, Everest Ayurveda, Akademie léčivé výživy, nově se bude prezentovat např. Rawvolution nebo firmy naboso a RaE přírodní kosmetika. S ekologickými produkty se představí například Zelená domácnost, Econea, Tierra Verde, Mamaja Group, nově např. Pohoda v Brně nebo Hnutí DUHA, představí se také neziskové organizace.

MILUJ SVŮJ ŽIVOT – 45.mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů

Ve dnech 11.-13.3.2016 se v pražském Gymnáziu Omská (Omská 1300, Praha 10) uskuteční v pořadí již 45. mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů MILUJ SVŮJ ŽIVOT. Během těchto tří dnů se Vám představí více než 150 účinkujících, lektorů a přednášejících z ČR a ze zahraničí. Základ celé akce tvoří přednášky, praktické semináře, zážitkové programy, intenzivní pracovní dílny a mnoho dalších programů z oblasti zdravého životního stylu a ezoteriky.

Festival je zajímavou akcí zejména pro ty, kteří mají zájem o zdravý způsob života, ať už z pohledu péče o tělo nebo se chtějí rozvíjet v oblastech praktické ezoteriky.

NOVINKY – celodenní samostatné programy:

Pro rodiče a děti – pátek 11.3., Makrobiotika – sobota 12.3. a Raw strava – neděle 13.3.

     Z PROGRAMU VYBÍRÁME:

Nabídka programů je zde opravdu široká, takže si zde každý najde zaručeně „to své“. Pro zajímavost uvádíme některá témata, která určitě stojí za to nevynechat:

Léčivé konopí, Terapie tmou, Filipínské léčení, Dornova metoda, Média versus realita, Pyramidy v Bosně, Léčebné kódy, Unikátní ozdravná Metoda Norbekova, Human Design, Kultivovaný rozchod, Terapie pomocí světelných drah, Pryč s brýlemi…

Mezi oblíbené programy patří již tradičně i INTENZIVNÍ PRACOVNÍ DÍLNY, v jejichž průběhu si vždy osvojíte určitou dovednost. Výhodou účasti v pracovní dílně je, že se danou problematiku či oblast naučíte nejen teoreticky, ale hlavně prakticky.

     Na výstavě se prezentuje široká řada vystavovatelů, u kterých je možné zakoupit šperky, oblečení, masážní pomůcky, bylinné produkty, přírodní přípravky, léčivé obrazy a mandaly, knihy, kosmetiku a spoustu dalších zajímavých produktů. Součástí prodejní výstavy jsou i oblíbené poradny, kde návštěvníci ocení hlavně osobní přístup našich poradců. Najdou zde výklad karet, snů, měření aury, feng shui, automatickou  kresbu, čtení z ruky, astrologii, frekvenční terapii…

Programy probíhají denně od 10.00 do 21.00 hodin, výstava je přístupná veřejnosti od 10.00 do 20.00 hodin. V areálu najdete i čajovnu a stánky s občerstvením a nabídkou velmi chutných převážně vegetariánských, makrobiotických a raw jídel. 

Podrobný program celého festivalu i veškeré další informace najdete na www.ezotera.cz/ano, nebo na 608 377 573, festiv@ezotera.cz.

 

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, Weleda, Podrobný program, Součást festivalu, Duha, Zdravý způsob, Festival Evolution, Pracovní život, Tours, Svatý Petr, Nobilis tilia, Osobní rozvoj, Brandon, Přirozený proces, Evolution, Šperky, Everest, Astrolog, Mezinárodní festival, Vystavovatel, Ekologický produkt, Správný směr, Přírodní kosmetika, Fyzický problém