Maminka.czSlavné maminky

Zorka Hejdová je maminkou! Spolu s tatínkem Mírou oslavují chlapečka

Veronika Zenklová 8.  4.  2021
Manželé Hejdovi prožívají nejkrásnější okamžiky svého života. Malý Nikolas je na světě!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Před několika minutami se na Instagramu Zorky Hejdové objevila krásná novinka. Fotografie synka Nikolase v náručí novopečených rodičů spolu s dojemným vyznáním maminky vhání slzy do očí. 

"Tak jsi na světě, chlapečku náš! Dali jsme ti jméno Nikolas. Tak dlouho jsem se snažila představit si ten okamžik, až tě poprvé sevřeme v náruči. Představovala jsem si, jak asi budeš vypadat, jak budeš vonět... a i když to byly krásný představy, zdaleka se nevyrovnaly tomu, jak úžasnej ve skutečnosti jsi! Máma s tátou tě zbožňujou! 

A tobě Míro děkuju za našeho nádherného syna a za to, jakou oporou jsi mi byl po celou dobu, v každém okamžiku porodu. Byť mám některé fáze trošku v mlze, pamatuju si, co pro mě znamenal tvůj hlas, jak jsem vnímala každé tvoje slovo, jak jsem mohla celou dobu pevně svírat tvoji dlaň! Bylo to nepopsatelný, lásko... Miluju tě!"

 

Takhle vypadalo její poslední natáčení před porodem.

Témata: Porod, Slavné maminky, Miminko, Instagram, Chlapec, Zorka Hejdová, Nikolas, Míra, Miro, Zorka, Chlapeček, Okamžik, Tatínek, Maminka, Nejkrásnější okamžik

Video