Maminka.czSlavné maminky

Zpěvačka Britney Spears bojuje o své dva syny. Bude konečně znovu svéprávná?

Dita Mrázková 10.  8.  2021
Dovedete si představit, že vám život řídí i ve třiceti váš otec? A soud odebere děti na základě obvinění, o nichž se neví, zda nejsou smyšlená? Popová diva o své dva syny bojuje už téměř třináct let. Podaří se jí vyhrát, ještě než se stanou dospělými?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Byla obviněná svým bodyguardem ze sexuálního obtěžování, měla své děti nutit jíst jídlo, na které měly alergii, oddávat se před nimi sexu a bít je opaskem. Tato nařčení si musela zpěvačka vyslechnout před jedenácti lety z úst jednoho osobního strážce. Právě tehdy odstartovala série životních kotrmelců zpěvačky, kterou svého času milovaly holčičky i dospívající slečny po celém světě.
Možná i proto našla Britney Spears útěchu v alkoholu a lécích, možná proto přišla o své dva syny, které má už několik let v péči jejich otec Kevin Federline.

VIDEO: Celebrity, které neunesly svou slávu

A možná právě proto musela (a stále musí) mít zpěvačka opatrovníka, kterým je už několik let její otec. Bez jeho svolení se Britney nesmí provdat ani otěhotnět. Obojí by si velmi přála, konečně prý totiž našla toho pravého, jenže otec jí v tom údajně brání. Znovu nabýt svéprávnost se zpěvačka snaží už několik let a její nejvěrnější fanoušci včetně známých osobností i jejích dvou ex partnerů, zpěváka Justina Timberlaka a otce jejích dětí Kevina, se za zoufalou blondýnku jaksepatří postavili. Právě Kevin Federline se nechal slyšet, že Britney přeje jen to dobré a že se k ní soud ohledně opatrovnictví nezachoval dobře. Jejich synové svou mámu milují a on si přeje jediné – aby spolu měli zase silný a zdravý vztah.

GALERIE: Byli na dítě sami a jsou na to hrdí! Těchto 5 slavných otců vzalo výchovu do vlastních rukou

Britney Spears je rozporuplná osobnost, jedno se jí ale upřít nedá. Touha po jejích dvou dospívajících synech Seanovi a Jaydenovi, které by chtěla zpátky do vlastní péče, která je jí právě z výše uvedených důvodů rok od roku odpírána. Jak se asi musí cítit pod dohledem otce, který rozhoduje o každém jejím kroku?

Jak celá kauza, táhnoucí se několik let, dopadne? Bude na koni zpěvaččin otec, jenž spravuje finance i majetek zpěvačky a o kterém Britney prohlásila, že se kvůli jeho teroru cítí jako otrok? Pochopí soud, že i když matka dvou dětí kdysi selhala, přece jen to je pořád MATKA DVOU DĚTÍ? Že má mít, a chce, šanci začít znovu?

Na svém Instagramu sdílí Britney převážně fotografie s přítelem Samem, sem tam se coby vzpomínka objeví starší fotka s dětmi z ještě šťastného období. Její prázdný pohled a smutné oči jsou patrné téměř na každé její selfie fotografii. Věří, že své syny bude moci vychovávat, ještě než budou plnoletí? Nebo svůj boj už vzdala? 

Témata: Střídavá péče, Děti, Slavné maminky, Rodina, Mateřství, Životy slavných, Psychika, Instagram, Syn, Dospívání, zpěvačka, slavné děti, Otec, Sociální sítě, Alkohol, koně, Teenager, Britney Spears, kauza, Kevin Federline, Britney, Jayden, Britney Spearsová, Justin Timberlaka, Opatrovnictví