Maminka.czSlavné maminky

Zpěvačka Janet Jackson se stala mámou v 50: Je těžké být pracující matkou, jsem na všechno sama!

Dita Mrázková 21.  1.  2023
Talentovaná zpěvačka, tanečnice a mladší sestra Michaela Jacksona před sedmi lety přivítala na svět syna. S otcem svého jediného dítěte se rozešla, a na výchovu tak zůstala sama. Co prozradila o malém Eissovi? Třeba to, že v sobě nezapře svého slavného strýčka!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sestra popové megastar se v roce 2012 provdala za katarského podnikatele Wissama Al Mana. Toužila po jediném – stát se matkou. O čtyři roky později, po několika neúspěšných pokusech o početí, oznámila ve svých padesáti letech, že pod srdcem nosí dítě. Sen se proměnil ve skutečnost a Janet v lednu roku 2017 porodila syna Eissu.

VIDEO: MICHAEL JACKSON: NESPOČET PLASTICKÝCH OPERACÍ A OBVINĚNÍ

Jenže rodinná idylka dlouho nevydržela, pár se po pouhých třech měsících od narození potomka rozešel a ze zpěvačky se stala svobodná matka. 

Klepněte pro větší obrázek

"Je těžké být pracující matkou. Nemám chůvu. Všechno dělám sama. Když to ale zvládla moje matka s devíti dětmi, není důvod, abych to nezvládla já. Samozřejmě když pracuji, někdo Eissu hlídá. Občas to není snadné, ale na prvním místě je pouze moje dítě," řekla Janet v roce 2019 v rozhovoru pro časopis Stellar.

Pětinásobná držitelka Grammy fotografie malého chlapce moc nesdílí, ale čas od času pár výjimek udělá. Třeba když chlapce vyfotila při spánku, jak si hraje, pojídá palačinky, hraje na housle nebo sleduje svůj oblíbený seriál Tlapková patrola.

Klepněte pro větší obrázek

Malý chlapec projevil lásku k hudbě stejně jako jeho maminka, miluje prý zpěváka Bruna Marse. Pokaždé, když ho slyšel v rádiu, výskal radostí a chtěl jeho písničky pouštět pořád dokola. "Během jeho narození i po něm jsem hodně poslouchala brazilský jazz, který mě pokaždé spolehlivě uklidní," svěřila se Janet, která je přesvědčená, že její syn je na svůj věk až nezvykle muzikální.

A dodala, že Eissa také rád sleduje videoklipy svého strýčka Michaela. "Obzvlášť písničku They Don´t Care About Us, to stejně jako Michael pochoduje a zvedá při tom ruku. Miluje i písničku Smooth Criminal," prozradila zpěvačka. 

Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Láska a vztahy, Rodina, Mateřství, Slavné maminky, Rodina a vztahy, Životy slavných, Rodičovství, Výchova, Syn, Matka, zpěvačka, Celebrity, Sociální sítě, Janet Jackson, tlapková patrola, zpěvák, padesátnice, ikona, tanečnice, Stella, Eissa, Michael Jackson, svobodná matka