Maminka.czSlavní rodiče

Zpěvačka Jennifer Lopez je v obležení dětí! Co prozradila o soužití svých dvojčat a dětí Bena Afflecka?

Dita Mrázková 28.  1.  2023
Jejich milostný comeback by byl určitě skvělou předlohou k hollywoodské romantické komedii. Ale zřejmě jen do momentu jejich pohádkové svatby. Realita všedních dnů slavného páru, který je obklopen celkem pěti dětmi, je už přece jen trochu jiná. Co JLo prozradila o sestěhování rodin?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ben Affleck byl v letech 2005–2018 ženatý s herečkou Jennifer Garner. Mají spolu tři děti, dcery Violet (17) a Seraphinu (14) a syna Samuela (10). JLo má s muzikantem Markem Anthonym pro změnu čtrnáctiletá dvojčata Maxe a Emme.

Pět dětí, navíc téměř všechny v pubertálním věku, to už vyžaduje pevné nervy. Však také sexy zpěvačka prohlásila, že se občas cítí, jako by prožívala emotivní přechod. Myslela tím proces sžívání se s dětmi a sestěhování se do jednoho domu.

VIDEO: NEJSLAVNĚJŠÍ HOLLYWOODSKÉ PÁRY: JENNIFER LOPEZ A BEN AFFLECK

Než se z nich oficiálně stali pan a paní Affleckovi, oba usilovali o to, aby se do jejich dne D zapojily všechny jejich děti. Jennifer uvedla, že k oltáři kráčela za doprovodu písně Marka Cohna The Things We've Handed Down ("věci, které jsme si předali"), kterou popsala jako píseň o úžasném tajemství dětí.

"Byla to perfektní volba, protože všech našich pět dětí šlo k oltáři přede mnou. Taky mi všechny nesly po obřadu svatební závoj," pochlubila se svými svatebními zážitky zpěvačka.

Klepněte pro větší obrázek

Loni sdílela na síti video z rodinné oslavy Dne díkůvzdání. Fanoušky chytla za srdce zejména jedna fotografie. Na té byl její syn Max, který odpočíval nevlastnímu tátovi Benovi na ramenou. Rozněžnělý herec se na snímku jen spokojeně usmíval.

Klepněte pro větší obrázek

JLo se nechala slyšet, že si je svou novou rodinou jistá, protože se všechny jejich děti nebojí postavit se za to, co je správné. "Tato generace je krásně uvědomělá, angažovaná a odvážná."

Pochválila také Benovu exmanželku Jennifer, když mluvila o tom, že "míchání" rodin je proces, který je třeba řešit opatrně a s citem, což se prý daří všem stranám.

Klepněte pro větší obrázek

"Doufám, že se mi podaří vytvořit v naší rodině to, aby měly Benovy děti ve mně nového spojence a moje děti v Benovi toho svého. Někoho, kdo je opravdu miluje a komu na nich záleží, ale kdo může mít jiný pohled na věc a může pomoct jeden druhému vidět věci, které u svých dětí mnohdy zaslepeně nevidíme," dodala.

Témata: Děti, Slavní rodiče, Láska a vztahy, Rodina, Slavné maminky, Slavní tatínci, Životy slavných, Instagram, Syn, Dvojčata, herečka, Dcera, zpěvačka, Herec, Sourozenci, Celebrity, Sociální sítě, mateřská láska, Děti slavných, matka a dcera, idol, Hollywood, Marc Anthony, ikona, Ben Affleck