Maminka.czSlavné maminky

Zpěvačka Katy Perry: 20 kilo navíc, odhalená prsa a neoholené nohy neřeším. Pro naši Daisy obětujeme s Orlandem všechno na světě!

Dita Mrázková 18.  5.  2022
Ona je úspěšná popová zpěvačka, on hollywoodský herec první kategorie. Dohromady rodiče "Úžasňákovi", kteří se kvůli dceři na čas vzdali kariéry. Momentálním středobodem jejich vesmíru je téměř dvouletá Daisy Dove.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jen málokterá ze sexy celebrit s hvězdnou kariérou, která se stala matkou, na sobě přestala pracovat a zaměřila se výhradně na roli matky. Katy Perry udělala přesně tohle. Když dorazila na nedávnou prestižní akci Met Gala, stala se oproti minulému roku terčem kritiky kvůli své znatelně kypřejší postavě. "Kde je ta útlá sexy dračice s pohledem anděla?" ptali se překvapení přítomní.

VIDEO: Katy Perry na Met Gala v roce 2021

Katy si ale z pár kil navíc hlavu opravdu nedělá. Maminka malé Daisy si totiž mateřství užívá naplno. Takhle se vyznala ze své lásky k dceři: "Moje definice úspěchu je jen Daisyino štěstí. Její štěstí mi dává radost. Moje dcera přetvořila můj život, mou perspektivu. Dala mi lásku, kterou jsem nikdy předtím nepoznala. Zjistila jsem, že věci, o kterých jsem si myslela, že jsou důležité, důležitými nikdy nebyly. Nemám čas na žádná 'energetická dramata' ani na řešení prkotin, na prvním místě je pro mě rodina!"

Stejný názor sdílí i její vyvolený, herec Orlando Bloom. Z předchozího vztahu s modelkou Mirandou Kerr má už dospívajícího syna Flynna, ale až po narození Daisy stejně jako jeho vyvolená zpomalil, dal si natáčecí pauzu a veškerý čas tráví se svou rodinou. V jednom rozhovoru přiznal, že sice "utřel" ve výběru jména pro malou dcerku (jeho návrh zněl Fiona), po jejím narození ale převzal otěže do svých rukou. V noci prý bez problému holčičku nakrmí, přebalí a ráno ji vezme na procházku, aby si Katy mohla přispat. A nebál se své dceři vlastnoručně vyzdobit pokoj kopretinovými dekoracemi. Dokonalé, že?

Jako táta se snažím být hlavně sám sebou. Děti poznají faleš i přetvářku, říká zpěvák Martin Chodúr

Oba přestali řešit sebe, svá ega i rozjeté kariéry a veškerou pozornost zaměřili na Daisy. Katy na sebe v jedné talk show před rokem prozradila, že posilovnu už dávno neřeší, stejně jako holení nohou. "Já a popová hvězda? Prosím vás, už dávno ne! Měli byste to vidět u nás doma. Na zemi pořád nějaké zvratky od malé, já neustále prsa venku a podobou připomínám spíš zombie než nějakou divu! Víc mě zajímá moje duševní zdraví než to, jak vypadám zvenčí."

Pozvánka: Slavnostní gala večer s mega koncertem Aréna hvězd, který završí celoroční oslavy 30. narozenin deníku Blesk, se uskuteční 17. září 2022 v pražské O2 aréně. Vstupenky jsou již v prodeji, více se dozvíte ZDE.

Témata: Slavní rodiče, Slavné maminky, Slavní tatínci, Životy slavných, Instagram, Dcera, zpěvačka, Herec, Kariéra, Hubnutí po porodu, dieta, postava, Orlando Bloom, prsa, Daisy, Katy Perry, Met Gala, Met Gal, Aréna hvězd, Fiona, Katy, Daisy Dov, Flynn, Miranda Kerrová, Kilo