Maminka.czTěhotenství

Zpěvačka Michaela Nosková čeká miminko. Poznali byste na ní pátý měsíc těhotenství?

Simona Formánková 8.  9.  2021
Ještě před pár dny přijímala gratulace k zásnubám od svých fanoušků. Asi jen málokdo čekal, že za pár dní přijde další radostná zpráva. Přesto se teď muzikálová herečka a zpěvačka Míša Nosková na svém Instagramu jednou takovou pochlubila.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Jojo, už 5. měsíc těhotenství a zatím se nám daří skvěle," napsala k jednomu ze svých instagramových příspěvků. Přestože jí její fanoušci gratulovali, těhotenství by z fotky hádal asi málokdo. Míša je neskutečný dříč a díky bezproblémovému těhotenství může ve sportu pokračovat i v požehnaném stavu. Sport a zdravý životní styl je také to, co ji pojí s jejím partnerem a otcem miminka, podnikatelem Jindřichem Čandou. Sám je totiž fitness trenér a fyzioterapeut. 

Zpěvačka od svých 13 let bojovala s mentální anorexií, o které se nebojí veřejně mluvit. V pořadu Nejsi v tom sama přiznala, že s jídlem má i po letech problém a její současný přítel jí pomáhá to změnit. "Můj přístup k jídlu je kapitola sama pro sebe a přítel, který je fyzioterapeut, ze mě úplně roste. Já si třeba v šest nebo v sedm večer jsem schopná vzpomenout, že bych si měla dát snídani."

Míša ani její partner nejsou v rodičovství žádní nováčci. Jindřich Čanda má z předchozího vztahu dvě děti a Míša má téměř jedenáctiletou dceru Elišku. Protože je Eliška skoro ve stejném věku, jako byla její maminka, když se u ní projevila anorexie, nabízí se otázka, zda doma o tomto tématu mluví. "Pamatuji si, že jednou, asi rok zpátky, mi začala chodit doma s tím, že má špeky na břiše. No to jsem úplně omdlela, protože jsem říkala 'kde máš špeky na břiše?'. Tak jsem jí řekla, prosímtě nemel takovýhle nesmysly, já ti ukážu, jak vypadají špeky. Tím jsme skončily naší debatu o špekách a od tý doby je klid." 

Video: Míša Nosková : Byla jsem nešťastná a chtěla na to upozornit tím, že jsem se týrala hlady

Témata: Těhotenství, Slavné maminky, Miminko, Rozhovor, Rodičovství, Instagram, míč, herečka, Sociální sítě, zpěvačka, Fyzioterapeut, Míša Nosková, Pat, Míša, MEŠ, Mícha, Pátý