Maminka.czGalerie

Zpěvačka Rihanna určuje módní trendy i s těhotenským bříškem. V těchto outfitech byla nepřehlédnutelná!

Simona Formánková 18.  2.  2022
Dlouho o sobě nedala vědět a pak svým fanouškům doslova vytřela zrak odhaleným těhotenským bříškem. Nyní zpěvačka Rihanna dokazuje, že je nejen královnou pěveckých pódií, ale také nespornou módní ikonou. Podívejte se, že svých originálních kreací se nevzdává ani v pokročilém stadiu těhotenství.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Poté, co zapózovala v ulicích New Yorku se svým partnerem, rapperem A$AP Rockym, a společně odhalili sladké tajemství, ukázala zpěvačka Rihanna svým fanouškům, že ji rostoucí bříško rozhodně nijak neomezuje. Objevila se na promo akci své značky Fenty Beauty a Fenty Skin v Los Angeles a strhla na sebe veškerou pozornost. Rodačka z Barbadosu předvedla rostoucí bříško pod stylovým zeleným topem s "roztrhaným efektem". Outfit podtrhla stříbrnými kalhotami se stejným efektem a byla doslova nepřehlédnutelná.

VIDEO: Co dělala Rihanna po pražském koncertu v roce 2016?

Nečekaně se objevila i druhý den na otevření zbrusu nového obchodu Savage X Fenty ve Westfield Culver City v Los Angeles. A i tady dokázala, že klasické těhotenské oblečení není nic pro ni. Předvedla se v červeném koženém trenčkotu, červených páskových botách a celý outfit měla doplněn o zlaté náušnice. Na akci nechyběl ani její partner, který s Rihannou zapózoval v třpytivě šedém obleku. Zpěvačka se na akci pro časopis People vyjádřila, že styling během těhotenství je sice zábava, ale zároveň také výzva. Nutno podotknout, že jí to jde skvěle!

O tom, že zpěvačka Rihanna a rapper A$AP Rocky tvoří pár, jako první informoval časopis People v listopadu 2020. O možném mateřství promluvila i sama zpěvačka v březnu roku 2020, když v britském časopisu Vogue řekla, že si uvědomuje, že je život příliš krátký na to, aby se vše točilo jen okolo práce. Při otázce, kde se vidí za deset let, řekla, že vzhledem k věku doufá, že bude mít tři nebo čtyři děti. 

Témata: Těhotenství, Galerie, Slavné maminky, Mateřství, Rodičovství, Sociální sítě, zpěvačka, Móda, Maminky ve světě, Trendy, rapper, Rihanna, Fenty Beauty, Los Angeles, Outfit, Mód, Beauty, New York, Vogue, Skin, Bříško, Trend, People, Pokročilé stadium, Módní ikona, Oblečení a móda na Heureka.cz