Maminka.czSlavní rodiče

Zpěvačka Shakira a fotbalista Gerard Piqué: Mají doma geniální dítě? Devítiletý Milan září ve všem, na co sáhne!

Dita Mrázková 28.  1.  2022
Kolumbijská hvězda a máma dvou chlapců se ráda chlubí talentem staršího Milana, který jde pomalu ve šlépějích svých rodičů. Mladší Sasha zatím zůstává tak trochu v ústraní, ale kdo ví? Třeba svého staršího brášku už brzo předčí...

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Syn slavného páru nedávno oslavil 9. narozeniny, a jak se zdá, klube se z něj buď talentovaný hudebník po mamince, nebo nadějný fotbalista po tátovi! Hrdá Shakira nedávno sdílela na svém Instagramu video, ve kterém hraje Milan na bicí soupravu skladbu Marcyho Playgrounda Sex and Candy. Jeho výkon je víc než působivý.

 

Malý chlapec není talentovaný jen v hudbě, stejně dobře mu jde i sport. Na devítiletého kluka skvěle surfuje a stejně tak dobře mu to jde na trávníku s fotbalovým míčem.

VIDEO: Jak vybrat vhodný sport pro dítě:

V roce 2015 Shakira zveřejnila video, jak tehdy dvouletý klučina s tátou za zády – a před plným stadionem – kope svou první branku.

Láskyplně se pak na síti vyznala, jak její starší syn vyrostl a rozkvetl. "Nikdy mě nepřestaneš udivovat, Milane. Jak milující a laskavý jsi vůči nám rodičům i přátelům, a to v tak raném věku! Jak kolosální úsilí vkládáš do všeho, co děláš! Jsem tak hrdá a miluji tě celým svým srdcem, tak moc, že to nejde ani popsat!" 

„Buď víc tím, kým jsi!“ Nechte své děti rozvinout jejich přirozený talent

Shakira má s fotbalistou Gerardem, se kterým tvoří pár už deset let, ještě šestiletého syna Sashu. Kterým směrem se bude ubírat on, rodiče zatím nesdíleli. 

Témata: Děti, Slavní rodiče, Láska a vztahy, Školák, Slavné maminky, Rodina a vztahy, Životy slavných, Instagram, Syn, míč, Slavné páry, Rodiče, zpěvačka, Sport, Talent, hudba, surfování, Shakira, Fotbalista, Gerard Pique, GERARD PIQUÉ, Geniální dítě, Banner, Dom, Zář, Sport na Heureka.cz