Maminka.czŠkolák

Zúčastněte se cyklistického závodu v centru Prahy pro děti i dospělé zdarma!

redakce 3.  5.  2011
Sdružení H-triatlon pořádá v neděli 8. května XC krosový cyklistický závod, který se uskuteční v Královské oboře ve Stromovce v Praze 7.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tento amatérský XC krosový cyklistický závod je ideálním tipem, jak strávit příjemně a aktivně neděli s celou rodinou, neboť program je připraven pro všechny věkové kategorie.

Záštitu nad závodem převzali starosta městské části Praha 7 Marek Ječmének, senátor Tomáš Kladívko a náměstek primátora HMP Ivan Kabický.

„Rádi bychom pozvali všechny sportovní nadšence, kteří si chtějí změřit své síly s otatními závodníky. Zároveň bychom chtěli pozvat také rodiny s dětmi, neboť i pro děti máme připravný zajímavý program. Kromě samotného závodu se mohou zúčastnit školičky pro malé cyklisty, kterou povede přední český triatlonista Xterra Tomáš Slavata. Dětem bude k dispozici pro jejich dotazy, povede výuku a ukáže jim jak správně připravit na sportovní výkon. Navíc si děti mohou kola na akci zdarma půjčit - k dispozici jich bude téměř 40, včetně bezpečnostních přileb,“ vysvětluje Vladislav Dykast, předseda sdružení H-triatlon, o.s.

Program závodu je následující:

7:30 – 9:30 Prezentace závodníků

10:00 Start dětských kategorií

11:00 Start kategorií MUŽI a ŽENY

13:00 Vyhlášení výsledků

Závodníci budou rozděleny dle pohlaví do věkových kategorií a výkonnostních skupin. Délka tratě je od 1500 m (děti do 5 let) až po 30 km. Opět bude zajištěn profesionální sportovní servis pro závodníky i diváky. Za startovné (150,- Kč či 300,- Kč v závislosti na termínu registrace, děti zdarma) budou mít účastníci k dispozici čipovou časomíru, profesionální startovní čísla, výsledky několik minut po ukončení závodu a občerstvení. Každý závodník má navíc zdarma vstup na 1 hodinu do krytého bazénu na Výstavišti. K dispozici bude i servisní stan pro kola. Výherci obdrží diplomy a všichni účastníci závodu budou zařazeni do losování o atraktivní ceny.

Více informací a online registrace na www.htriatlon.cz. Účastníci se mohou přihlásit i v den konání akce. Spojení: osobním automobilem (volný vjezd za Hotelem Expo) či MHD - metro „Nádraží Holešovice a pak cca 1 km pěšky skrz areál Výstavitě, případně tramvaj zastávka „Výstaviště“ (linky 5, 12, 14, 15, 17) a poté cca 500 m skrz areál Výstaviště.

Partneři závodu:

BootCamps

DNA!

DAP

Hlavní město Praha
MČ Praha 7

REBE CONSULTING

TEMPER Communication

VZP

FINEP

Mediální partner:

Mladá fronta a.s.

Pro využití 100% slevy na startovném zadejte tento kód: Mami1158Mf.

Témata: Děti, Předškolák, Školák, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Holešovice, Ždár, Hlavní město, Senátor, Práh, Závod, Žďár, Zdar