Maminka.czTěhotenství

Zuzana Norisová je těhotná. Miminko čeká v únoru

LH 2.  11.  2012
Zuzana Norisová je těhotná. Miminko čeká v únoru
Médii několikrát proběhla fáma o údajném těhotenství herečky Zuzany Norisové (32). Jako každá maminka, i ona se bála o těhotenství veřejně mluvit, aby něco nezakřikla. Radostnou novinku si tedy pro novináře schovávala až do šestého měsíce.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jak uvedl server Sedmička.cz, oblíbená herečka slovenského původu bere své těhotenství zodpovědně a od pátého měsíce si naordinovala pracovní volno. Podle svých slov se teď hlavně chce připravit na miminko.

Zuzana se do povědomí diváků zapsala především rolí v muzikálu Pomáda, kde projevila i své pěvecké nadání. Postavu ztřeštěné letušky si střihla v seriálu Letiště. Dalšími televizními projekty jsou například Přešlapy, Soukromé pasti a Dokonalý svět. V roce 2008 si spolu s partnerem Janem Klimentem zatančila v populární soutěži StarDance. Ačkoliv se jí nepodařilo zvítězit, na všechny zapůsobila především svým živelným přístupem. Její povaha se projevuje také ve stylu oblékání, které je velmi osobité a nekonvenční, stejně jako ona sama.

V současné době žije se svým přítelem v Bratislavě. Nastávajícím tatínkem není nikdo jiný než Ondrej Kovaľ - fešák z filmu Účastníci zájezdu.

Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, únor, ICI, Dokonalý svět, Zuzana, Pracovní volno, StarDance, Fešák, Mimi, Nori, Jan Kliment, Oblíbená herečka, Zuzana Norisová