Ahojte maminy, tak hlásím další miminko

Neměla jsem v poslední době moc času chodit na PC a když, tak jsem byla spíš na fbk. Malý Matyášek nás docela napínal s datem porodu. V sobotu večer jsem začala mít kontrakce po 8-6 minutách, tak jsem jela do porodky, tam mě přijali, protože to sice na porod ještě nevypadalo, ale vzhledem k tomu, že už mimi mám, tak aby to nebyla náhodou rychlovka. Do rána kontrakce po deseti a nic se nedělo. Ráno jsem dostala čípek, aby se uvolnily děložní křeče a pak jsem začala mít kontrakce po hodině. Myslela jsem, že mě pošlou domů, ale paní doktorka byla chytrá a řekla mi, že když mě pustí, určitě mě bude za 2 hodinky přijímat

Ještě večer se tam objevila sestra z dětskýho a nakázala mi, že si mám porod nechat až na ráno

a jak to tak bývá, za půl hodinky jsem měla kontrakce po 10-min. a zkracovaly se. Pak jsem dostala ještě 2 čípky a to už byly stahy tak po 2minutách. Sestra mě prohlídla, řekla, že mám zavolat přítele a že půjdu asi ještě na přípravu (klistýr) což už jsem odpověděla, že to nehrozí a taky že ne, než to stačila PA napustit, už jsem začala tlačit a co si budeme povídat. Přítel stihl akorát dojet na střihání šňůry a byl z toho vykulený snad víc jak já

A teď ty důležité informace Matyášek Bělohoubek 21.5.2012- 3680g a 53cm. Je o 3/4kilča větší jak bráška, ale taky delší, takže vypadá jen jako o měsíc starší, než Dáda při porodu, jinak je to jeho věrná kopie. Bolesti byly tentokrát větší, ale nato že jsem si to odrodila víceméně sama bez jakékoliv podpory (samozřejmě počítám do doby než jsem si lehla na por. lehátko) tak jsem to docela zvládla

Jiank doma už jsem od čtvrtka, ale když jsem nestíhala předtím, teď už tuplem ne. Zžíváme se všichni s novou situací. Jo a Dáda brášku zatím miluje a pořád mu dává pusinky . Tak jinak přeju ať miminka ještě v klidu dopečete v troubě

a hodně štěstíčka a zdravíčka