Ahoj Holky,tak jak se pořád máte??? Už nám začala škola,tak je doma nezvyklé ticho teď

V sobotu jsme se vrátili z té Itálie,tak to bylo super!!! Nevěřila jsem,že malá z toho bude mít takovou radost. Pořád se smála a pištěla štěstím že je u može

Ale co tomu předcházelo než jsme odjeli. Plánovali jsme odjezd v so ve 4hod.ráno. V pátek večer jsme nanosili bágle do auta a manžel jel to auto schovat do práce,aby nestálo před barákem. No a jak couval,nevšiml si že tam stojí kolo a o řidítka se nám vysypalo zadní sklo,to bylo 23hod.No byli jsme oba na prášky. Ráno v šest vstal a začal kolem toho lítat. Sháněl to sklo kde se dalo i kamoši pomáhali,ale nic nesehnal. Až odpol.nakonec koupili nějaký polykarbonát či co a s kamošem automechanikem to tam dali místo skla,abysme aspoň už mohli odjet. Tak celý den nebyl doma a vrátil se až 16.30 a chtěl hned jet. Tak to jsem mu říkala,že hned teda určo nebude řídit,když není vůbec odpočatej,ať jde spát,že ve 23hod ho vzbudím a pojedeme. Jenže jsem ho budila už o půl jedenácté,že mě hrozně bolí ucho. Bolelo mě už od rána,ale večer to začalo bolet hodně. Tak jsem kolem půlnoci vyjeli a vzali to přes ORL v Olmiku. Měla jsem zánět středního ucha

Píchl mi to,takže jsem se nesměla celou dovču potápět... No ale naštěstí pak už bylo vše OK. Přes noc se jelo parádně,nebyl provoz a děti spaly. V Itálii odpol.bývalo hezky,jen jeden den byla zima celý den. Jinak bývalo chladno dopol a pak až večer. Odpol.bylo i 31st.na pláži. Zpátky jsme jeli přes den,to bylo horší,kolony před mýtnou bránou,pak provoz na dálnici a malá asi 150km ořed Vídní začala mrčet a mrčela až na hranice,dokud neusla...Takže příště jedeme už jedině přes noc. Teď akorát musí děti dohánět ten týden co se flákaly

5.9.jedeme zase za ségrou,budou mít křtiny a já jdu malýmu Viťánkovi za kmotru <3 <3 Tak už se těším,až si bobánka zase pochovám. Včera jsem byla v porodnici za kamoškou a ta má holčičku 46cm a 2600g takže malinký prďátko,takový prcíčky já nikdy neměla

A co vy holky pořád provádíte???? Mějte se krásně a ozvěte se. Jak budu mít víc času,dám sem fotky