Maminka.czGynekologie a porodnictví (poradna)

Mohu porodit před termínem, když užívám Clexane 0,8

22. 3. 2010
Mohu porodit před termínem, když užívám Clexane 0,8

Otázka

Dobrý den, v 9.týdnu těhotenství jsem byla hospitalizována s trombózou (před 6 lety jsem již jednu prodělala a byla mi diagnostikována leydenská mutace v heterozygotní formě), od té doby si aplikuji jednou denně Clexane 0,8. Nyní jsem 19+1 tt. Chtěla bych se zeptat, zda tento nízkomolekulární heparin by mohl mít vliv na to, že bych například porodila před termínem? Děkuji za odpověď.

Odpověď

Dobrý den,

užívání nízkomolekulárního heparinu určitě není rizikem předčasného porodu. Přeji hezký den, MV

MUDr. Miroslav Verner

Témata: Gynekologie a porodnictví (poradna)
Související dotazy
Špatné počasí? Nevadí! Vezměte do ruky knihu a užívejte si domácí pohodu
Halloweenské dobroty, které ocení nejen děti
Utrpení matek perfekcionistek... Perfektní chtějí být většinou prvorozené dcery
Diastáza se objevuje hlavně po druhém porodu. Jak se zbavit rozestupu břicha ?

Registrace

Pojďte s námi diskutovat, posílat otázky do poradny, nabízet a kupovat dětské zboží v bazárku.

Díky jednoduché registraci máte ke všemu okamžitý přístup.

Newsletter

Týdenní přehled nejdůležitějších zpráv do vaší e-mailové schránky.

 

Předplatné

Aktuální číslo časopisu